Правилата на мъжкото бельо

мъжко-бельо-боксерки-queerwearВкусът към модата, страхотният външен вид, добрият стил – всичко това не започва от закупуването на последния моден хит блейзър или дънки, а от бельото. Именно то е основата не всеки човек и затова е странно, че за много хора, а най-вече за мъжете, бельото е последна грижа. Вероятно не им е много лесно да го избират и затова сме подготвили няколко съвети за хубавото мъжко бельо.

Една статистика сочи, че мъжете използват едно и също бельо средно между 5 и 8 години. Ако това е вярно, то е ужасно. Всеки мъж трябва сам да преценява кога да изхвърли старо бельо. Първите признаци за остаряващо бельо са разпран шев, протъркан участък, малка дупка, която при следващото пране ще стане голяма – всичко това е за изхвърляне, колкото и любими да са боксерките или слиповете ви.

Всеки, уважаващ себе си, мъж трябва да притежава минимум петнайсет броя слипове и боксерски. Грубо казано, те са достатъчни за всеки ден от седмицата, като има и допълнителни за всеки случай. Ако мъжът е активен, през деня работи, а вечер излиза на срещи, дори трябва да притежава повече. Но това съвсем не означава, че ако един мъж си седи по цял ден в къщи, не се цапа и трябва да ходи с едно и също бельо.

Изборът на мъжко бельо не е чак толкова огромен, но въпреки всичко това не пречи на един мъж да разнообразява. Вярваме, че всеки има собствени предпочитания, но е добре да притежавате различни модели.  Така, че купувайте всичко, което ви хареса, докато не откриете любимия си модел. Разнообразявайте не само стила, но и марката, материята и цветовете. И когато откриете своя продукт, спокойно можете да се запасите.

мъжко-бельоОт изключително важно значение е както личната хигиена, така и хигиената на бельото. Препоръчително е след всяко носене то да се изпира. Разбира се трябва да се внимава при каква температура перете бельото.Като цяло по-скъпите марки използват и по чувствителни материи и не ви препоръчваме пране на повече от 40 градуса. Хубаво е да обръщате внимание на етикетите,защото там тази информация е отразена.

Друго важно правило е да не носите бельо, което е в един и същи цвят с потника или тениската. Изглежда наистина много неадекватно, ще ви стои като евтина пижама. Винаги трябва да има отличаваща се разлика в цветовете на интимното бельо – боксерки и слипове, с тези на носените по същото време потници или тениски. Също така е добре да избирате по-контрастиращи цветове, като имате предвид и цвета на кожата си. По мургавата и тъмна кожа „носи“ на по светло и ярко бельо, докато по светлите мъже е по удачно да носят бельо в тъмни и пастелни тонове.

Не оставяйте жена ви да купува вашето бельо. Един мъж трябва сам да се грижи за облеклото си и да бъде по-самостоятелен, да има собствен вкус и да го отстоява. Така ще бъде по уважаван и ценен от останалите хора.

Надяваме се че тази кратка статия ви е харесала, ако искате да видите ревюта, снимки и видео клипове с представяне на най-новите модели мъжко бельо и бански, посетете нашия блог за марково мъжко бельо, където следим от близо пулса на световната мъжка мода в областта на интимното бельо.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment