Практически техники за подобряване на SEO оптимизацията

Всеки собственик на сайт иска да изгради стратегия за SEO оптимизация, която започва да работи и да дава резултати веднага. Собствениците на сайтове влагат много време и енергия, както и ресурси в процеса на SEO оптимизацията. Именно това е причината, поради решаващият фактор е ефективността на използваните техники. От друга страна, всеки човек, който живее в крак със съвременния свят, трябва да редуцира заниманията си. Затова е важно техниките да не отнемат цялото работно време.

  1. Рекламните текстове от Adwords могат да подскажат тагове за заглавие и описание

За никого не е тайна, че ако озаглавите правилно таговете за заглавие и описание, като част от SEO оптимизацията, ще можете да се изкачите в резултатите на търсачките. Естествено никой не може да бъде сигурен, че потребителите ще кликнат на тях. Ключовите думи, които се използват в PPC рекламата, обикновено са продукт на стотици тестове, които  могат да се използват и за целите на SEO оптимизацията.

Разгледайте обявите си в Adwords по ключова дума. Дръжте под око рекламите, които могат да ви помогнат да попълните таговете за описание и заглавие. Тези действия могат да ви подскажат ключови думи, които сте пропуснали. Това ще ви помогне да подобрите SEО оптимизацията като генерирате повече кликвания.

  1. Намерете линк перспективи в Alltop

Какво става, ако имаше по- актуален списък на блогове във вашата ниша, които бихте могли да използвате, за да намерите качествени възможности за връзка?

Имам добри новини. Има . И тя се нарича Alltop.

Alltop е модерна директория, която събира списъци на качествени блогове в почти всяка индустрия под слънцето.

В случай, че искате да видите актуален списък на блоговете, които са във вашата ниша, вероятно трябва да се свържете със сайта Alltop. Това е модерна директория, която прави списъци на модерни блогове в почти всяка бизнес ниша. Процесът за включването на този сайт в стратегията за SEO оптимизацията изисква да отидете на началната страница на Alltop. Започнете търсене по ключова дума. Следващата стъпка изисква да намерите категориите, които отговарят най-добре на вашата бизнес ниша.

Разгледайте добре всички резултати. Сайтът ще ви покаже списък от подбрани сайтове в тази категория.

Сега разполагате с дълъг списък от автори и блогове, които се занимават с изграждане на съдържание във вашата ниша. Това е начин да спомогнете подобряването на стратегията си за SEО оптимизация. Можете веднага да започнете да изграждате взаимоотношения с тях.

  1. Свързване с авторитетни сайтове

Напоследък всички говорят за актуализациите Hummingbird и Penguin. Това кара повечето хора да забравят за важна актуализация, която влияе на SEO оптимизацията още от 2003. Въпреки че е на 10 години, Hilltop все още играе основна роля.

По същество, Hilltop дава сигнал на търсачката за това дали една страница е център на информация. Това е знание, което трябва да се използва в стратегията за SEO оптимизация.

Търсачките разпознават тези центрове на информация, според качеството и приложимостта на изходящите връзки. Линковете отвеждат към сайтове, които отразяват сходни теми с центъра за информация. Страниците, които посочват полезни ресурси, обикновено печелят от това и по отношение на стратегията си за SEO оптимизация. Освен това те имат възможност да посочат и своите ценни материали и информация.

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment