Повреди на дограмата

March 30, 2015 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство, Интериор
Чести повреди на дограмата

Чести повреди на дограмата

Повечето хора слагат дограма с надеждата, че тя ще им служи постоянно без никакви проблеми. В идеалния случай това е така, но за съжаление увреждания и дефекти могат да възникнат винаги, независимо дали след 1, 5, 10 или повече години. Това в какво състояние ще бъде вашата дограма до голяма степен зависи от начина, по който я използвате, но дефекти могат да възникнат дори и ако правите всичко както трябва. Знаете, нищо не е съвършено и вечно.

Ако имате повече късмет, повредата може да бъде покрита от гаранцията. Ако обаче е минало дълго време и дограмата просто е остаряла или са на лице някакви форсмажорни обстоятелства, то тогава може да се наложи сами да покриете разходите по ремонта или подмяната на съответната част. Това обаче не означава, че човек трябва да се отчайва. Всъщност почти всеки дефект върху дограмата може да бъде отстранен и повредата не означава, че трябва да премахвате цялата си алуминиева или PVC дограма.

Най-често се налага подмяна на гумени уплътнения или обков, тъй като тези части са подложени на най-голямо натоварване и интензивно натоварване всеки ден. В случай на подобни или други повреди по вашата дограма, можете да се свържете със служител на фирма “Кали Перфект” ООД в град Варна. Независимо дали дограмата ви е от тази фирма или не, нашите любезни и отзивчиви служители ще ви окажат нужната помощ и съдействие когато сте в нужда и дограмата ви се нуждае от поправяне или се нуждаете от подмяна на част от вече съществуващата дограма.

Дори и дограмата ви да е остаряла, части от нея могат да бъдат подменени с по-нови. Например при повреда обковът може да се смени с нов, който най-вероятно ще бъде по-модерен и по-функционален от стария. Ако пък проблемът е в уплътнението – не безпокойте. Това най-вероятно се дължи на амортизиране, съвсем нормално е и може да се случи на всяка дограма в процеса на експлоатация. Същото се отнася и за стъклопакета – ако по някаква причина той се счупи, повреди или не може да функционира според предназначението си, нашите служители могат да ви помогнат като го заменят с нов.

Ако имате проблем със старата си дограма, служителите на “Кали Перфект” ООД ще откликнат на вашата нужда и ще се намесят с всичко, което е по техните възможности.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.