Постигане на обемни устни и естетични лазери за разкрасяващи процедури

Обемни устни – мечта за всяка дама, за всяко растящо девойче и вече пораснала госпожица. Плътните, сочни и обемни устни са това, което допринася за по-изразения характер на лицето. Устните са част от характерната женственост и чувствителност и сякаш, колкото са по-сочни, толкова жените са по-привлекателни. Е, коя жена не си мечтае за устни, като тези на Анджелина Джоли все пак? Част от естетичните процедури се постигат с помощта на дермални филъри, докато друга голяма част се постигат с помощта на естетични лазери. Естетичния лазер има широка гама от приложения в козметиката и естетиката на лице и тяло. Благодарение на него, много инвазивни методи отпаднаха, за да бъдат заменени от деликатната работа на лазера.

Как да постигнем обемни устни без болка и странични ефекти?

Гарантирано едва ли има дама, която не иска по-обемни устни. Преди това беше възможно, да но за избрани осмелили се, да се подложат на естетична операция, която струва скъпо. В последствие ползването на инжектиран ботокс, беше възможност, чрез която да уголемим устните си и да ги направим по-плътно. Но по своята същност ботокса е изключително опасен и затова търсенето на дерматолози и козметици се спря в една посока – хиалуроновите дермални филъри. Тъй, като хиалуроновата киселина е естествена по произхода си съставка на кожните клетки, тя по естествен път се поглъща от тях, за да се усвои. Качествените хиалуронови филъри са съставени на база хиалурон, който е подобен на човешкия, но създаден по изкуствен път. И ето, че днес марката Перфекта ни представи своя безупречен дермален филър на база хиалуронова киселина, благодарение на който не само Анджелина Джоли, може да има обемни устни, но и много други жени по света.

Филъра деликатно се инжектира дълбоко под кожата, чрез тънка медицинска игла. Встрани от мястото на инжектиране няма отоци, няма болка, нито пък зачервяване – просто се попълва нужния ви обем и се постига естетиката, която вие искате за себе си.  Плътна мрежа от хиалуронова киселина омрежва устните ви за поне година до шест месеца най-малко. Ако отново искате обем се подлагате пак на процедурата, ако ли не просто сте пробвали и сте разбрали, че този вид естетика не е по вкуса ви. Важното е, че можете да го постигнете много лесно, без болка и то на перфектната цена с хиалуроновите филъри на Perfectha.

Естетични лазери и процедурите, които са възможни за красотата ни, благодарение на тях

Естетичен лазер, допреди години това беше понятие, което малко хора познаваха. Днес, обаче технологиите все по-шеметно се развиват, хората стават все по-разкрепостени, а подмладяването не е само желание, а факт. С помощта на един естетичен лазер могат да се извършат редица процедури по постигането на естетичен външен вид и така желаното подмладяване. Ако преди козметични интервенции, като обезкосмяване, премахване на белези и татуировки, справяне с целулита и пилинг, заглаждане на бръчки и въобще постигането на красота – бяха свързани с думата болка, днес това не е така. Лазера, освен че действа на локално ниво, по никой начин не уврежда кожната повърхност. Напротив, предразполага кожните клетки и съединителната подкожна тъкан да се съживят за един нов живот. На местата, където се прави лазерната процедура, кожата е по гладка, производството на колаген е засилено, съединителната тъкан укрепена и оздравена. Затова и бръчките след няколко процедури ги няма, татуировките и белезите са заличени, а целулита разграден.

Освен повишена циркулация на кръв, в третираните участъци активно се изхвърлят свободните радикали, които са главен виновник за стареенето на кожата. Така обмяната на веществата подкожно е активирана, а вода и течности не се задържат. Естетични лазери освен в козметичната индустрия, намират приложение и в денталната медицина. Процедури, като избелване на зъби, корекции на устни, език или пък небце са естетични по своята същност. Благодарение на денталния лазер, днес те са извършени безкръвно, няма я пронизващата болка и красотата е постигната – без да бъде мираж повече. Антиейджинга се постига на много нива. Обемните устни и красивото лице, и тяло са само част от него, която не е вече така непосилна за дамите, както беше преди години. Благодарение на марки, като Фотона естетични лазери, Перфекта хиалуронови филъри и редица други – днес сме значително подмладени и то с лекота.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment