Последните тенденции при стилните официални рокли

December 13, 2013 | Автор: | Публикувано в Мода

Наближават празничните дни и треската за подаръци обхваща всички. Заети в търсене на най-очарователните изненади за любимите хора, обръщаме все по- малко внимания на новогодишната си визия. В основата на перфектния външен вид в навечерието на новата година, са изисканите официални рокли. Ако напоследък нямате време да следите хитовите тенденции, то накратко ще Ви упътим в лабиринта на модните акценти при ефектните официални рокли.

Камъни и пак камъни! Камъните са сред най-актуалните детайли при декориране на елегантните официални рокли. Блясъкът им щедро украсява световноизвестни модели, което ги прави точният избор за постигане на класна визия. Те са най-добрият начин да се сдобиете с шеметен външен вид и да се почувствате  като принцеса в празничната нощ.

Пайетите отново са на върха на модната вълна. Пайетите продължават да са хит при официалните рокли. В златисто и сребристо, те са в основата на бляскавите модели на най-добрите дизайнери в света.

Ако искате да бъдете същинско луксозно творение, то заложете на… парите! В случай, че обичате да провокирате и скандализирате, то се доверете на майсторския нюх на Долче и Габана и изберете една от многото официални рокли на дизайнерите, решена в златно. Добавяйки и финикийски знаци, то несъмнено ще бъдете стилна, бутикова и оригинална. В най-новата си колекция виртуозите в областта на модата заложиха именно на парите като символ на новите им модели. Това автоматично изстреля тези детайли на върха на модната вълна. Нека изборът на официална рокля с финикийски знаци бъде и Вашият полет към усещането за звездна визия през новогодишните празници.

Асиметрични дължини и деколтета. Официални рокли с асиметрични дължини са изборът на смелите дами. Те подчертават експериментаторския Ви дух и прибавят изкусителни нотки в цялостния Ви облик. Асиметричното деколте е хит този сезон и именно затова, ще направите правилен избор, ако заложите на това модно решение. Голите рамена винаги са секси, а когато са съпроводени и от дълбоко деколте, визията е просто неустоима.

Изберете основен мотив, на който ще заложите в празничния си тоалет и се потопете в света на стилните официални рокли.

Comments are closed.