Неочаквани ползи от протектора за телефон

Протектор за телефон Онлайн магазини

Протекторът за телефон е без никакво съмнение най-популярният от всички артикули, които купуваме за своите устройства. Те имат една главна цел и тя е да защитят дисплеите на нашите мобилни телефони от повреда.

А повод за такава може да има винаги. Достатъчно е да проявим само секунда невнимание и устройството може да изпадне по дисплей от джоба ни. Едва ли има човек, на който това не се е случвало.

Това, обаче, което е по-интересно, е, че отвъд най-основната функция на протектора, а именно тази да защити дисплея на смартфона, тези аксесоари за мобилни телефони имат и някои други функции, които са неочаквани и дори изненадващи.

Устройството ще е чисто, без да изисква почистване с агресивни препарати

Протектор за телефон

Освен очевидната си цел да пази от нараняване телефона, протекторът служи и за защита от замърсяване. Мобилният телефон по правило се почиства доста трудно, защото дисплеят му, а и други части, могат да се повредят от някои почистващи продукти.

Някои дисплеи и панели могат да се повредят дори и от 70% етилов спирт за почистване, което ни поставя в положението да търсим алтернатива. 

Силиконово-базираните протектори не само няма да допуснат замърсяването да достигне до самото устройство, но и ще са изключително лесни за почистване. Те не само няма да се повредят докато почиствате телефона, но дори и ако това стане, няма да бъде голяма драма заради добрата им цена.

Но най-интересното нещо, което може би дори и не сте чували до сега, е, че много от най-новите протектори се изработват със специално антибактерилно покритие, което значително намалява способността на микробите да се размножават и по този начин силно намалява нуждата от редовно почистване.

Без отблясъци и любопитни погледи

Качествено изработените протектори за телефони (вижте предложенията на MyTel.bg) ще предпазят екрана от отблясъци, което е много полезно ако сте на силното слънце навън или пък ако ползвате устройството в стая с много и силни лампи.

Не на последно място трябва да поставим и възможността да бъдете защитени от любопитните погледи на хората около вас. Това се дължи на специална технология, която не позволява на хората до вас да виждат под ъгъл какво се случва на дисплея на устройството ви. Поглед върху това което гледате, пишете или пък ви пишат ще имате само вие, докато стоите пред телефона си.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment