Подаръци с послания

Подарък с послание

За късмет животът ни предоставя наистина безброй сгодни случаи, заслужаващи внимание, подаръци и мили думи. Годеж, сватби, рождени дни, именни дни, кръщене, завършване на училище или университет, раждане, национални и религиозни празници и много други, които може да пропуснем ако продължим да изброяваме. Тези специални случаи заслужават и специално внимание и отбелязване.

Една чудесна идея за подарък по специален повод е подаръкът с послание върху бижу, монета или защо не цял комплект ценни предмети с повече място за гравиране.

Изниква въпросът „Как да изберем правилното послание?“. Виждали сме как скъпи подаръци са били обричани на забвение – прибирани по шкафове, кутии и бърза забрава. И макар поговорката „На харизан кон, зъбите не се броят“ да е вярна, не бихме желали подобна съдба да сполети подаръците, които подаряваме. Особено ако се стремим да дадем, подарим нещо запомнящо се, желано и ценено цял живот. А колко приятно е усещането да подариш на някого подарък, който да предизвика истинско емоционално торнадо и положителни вълнения в него.

Хората сме различни и съответно не съществува универсален подарък. Съществуват различия във вкусовете, определяни от професията, светогледа, хобито, интересите, националната и културна принадлежност, религията, пола, годините и един куп критерии.

При избирането на подарък с послание вземете предвид личните предпочитания, характер и нужди на получателя. Накарайте го да се почувства наистина ценен и специален, подарявайки му избраният от вас подарък.

За съжаление, ежедневието ни е забързано, свързано с решаване на безброй проблеми и препятствия, което не ни позволява да отделим достатъчно внимание и време за Подаръка. В такива моменти на помощ ни идват подаръци, които са все пак с висока степен на универсалност и сработват в 99% от случаите.

Множество проучвания са показали, че сребърно или златно бижу е най-близко до универсалния подарък. А ако бъдат допълнени и персонализирани с послание, тогава със сигурност се превръщат в уникален и неповторим подарък. При един добър подбор могат да удовлетворят почти всеки вкус и претенция.

Колие с кокетна плочка, гривна или монета с избрано от вас лично  послание върху него са признак за специално отношение. Един текст, вмъкнат като послание върху подобен подарък засвидетелства дълбоките ви чувства и уважение. Тук фантазията може да се разгърне – дали ще е дума, сонет, цитат или дата гравирани върху избрания от вас подарък, ще изрази по несравним начин отношението ви.

Този подарък, освен че носи дълбок символизъм и емоционален заряд, може да се превърне в семейна реликва, предавана от поколение на поколение в рода.

Повече подаръци с послание на http://goldcenter.bg.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment