Плюсът да пазаруваш от онлайн зоомагазин

Зоомагазин за храни, аксесоари, козметика и всичко необходимо за домашни любимци

Данени продава стоки на дребно, като първият ни физически магазин е отворен през 2018 година в град София, Люлин 2. Днес имаме два физически магазина, а от 2020 година открихме и Daneni.bg, който е онлайн зоомагазин изпълняващ поръчки за цяла България 😆. Макар и без никакъв опит, в годините надградихме и усъвършенствахме знанията си.
Екипът ни предлага полезна информация по всеки въпрос, който ви интересува. Можем да ви консултираме за храни, аксесоари или козметика, която да е подходяща за вашият домашен любимец.

От това може да се възползвате както във физическите, така и в онлайн зоомагазин daneni. Тук е перфектното място да намерите всичко, от кото се нуждаете без да напускате дома си. Нямате свободно време, заради работа, училище, деца, но не можете да оставите любимеца си гладен. Процесът на поръчка е лесен независимо какво ви трябва – суха, мека, консервирана храна; лакомства; играчки; шампоан. Имате достъп до всичко това само с телефона си.

Daneni.bg

Зоомагазините ни предлагат богатство от разнообразие на лакомства и деликатеси за куче, кучешки консервирани храни, паучове и пастети за котка, котешка консервирана храна, храни за зайци, папагали и риби, козметика за животни. Имаме играчки, аксесоари и всичко необходимо, за да се радва вашия домашен любимец на здрави, щастливи и вкусни дни.
daneni.bg
Независимо дали купуваме храна за себе си или за любимеца си за нас най-важното нещо трябва да е качеството. Съдържанието на даден продукт показва какъв ефект той ще има върху ораганизма ни. Не умаловажавайте това, ние сме тук да предложим това на добра цена, за да може любимеца ви да е здрав и енергичен.

В Данени ще откриете богато разнообразие качествени брандове от premium и super premium клас на изгодни цени. Ще попаднете и на специализирани храни, например за кастрирани кучета, grain free, hairball (срещу космени топки), за уринарни проблеми, които са често срещани при повечето котки. В Данени предлагаме не много популярни марки храни, сред които:  Club 4 Paws, Bravery, Opti meal, Equilibrio, Naturo. Въпреки това гарантираме качеството им с високо съдържание на месо и протеин, и с изчистено съдържание. Имаме и марки като Royal Canin, Reflex и Pedigree.

Погрижили сме се да има решение на всеки проблем и продукт за всяко желание. Продаваме и така известната конска козметика включително шампоан, балсам, маска, кристали, кремове и тривитаминол за коса.

На началната ни страница ще намерите осем от най-популярните категории за котки, кучета, птици, гризачи и акваристика, включително лакомства, суха, консевирана храна за кучeта; паучове, пастети и консервирана храна за котки. Плъзгайки пръст надолу ще видите актуални промоции и промо кодове за отстъпка, последно поръчани артикули, както и последни статии в блога ни.
Куче талисман

В “Любопитно” 😉 ще прочетете завладяващи статии за всеки интерес. „Какво е тривитаминол?“, „Как да тренираме кучето си?“, „10 факта за котката ти“, “Правилна диета за заек” и още много интересни факти.
Във футера в края на всяка страница е събрана цялата ти нужна информация за нас, нашия сайт, начина на пазаруване, връщане и доставка. За да направим пазаруването ти още по-лесно имаш опция за плащане с карта чрез ВПОС, който е напълно безопасен и поверителен метод SSL.

Поръчвайки ще видите различните начини на доставка, сред тях са до офис на транспортна фирма Спиди и чрез куриер на посочен от вас адрес. Той може да е до вашия дом, до работното ви място или до хотела ви, ако сте на почивка. Най-важното е, че имате възможността за безплатна доставка на стойност над 79 лв.

Ако имате нужда от консултация с асистент или въпроси за поръчката си ще намерите цялата информация в секция „Контакти“. Може да се свържете с нас на телефонен номер или на имейл адреса ни, и разбира се да ни посетите в някой от обектите ни в квартал Люлин.

Имате възможността да ни последвате и в социалните ни мрежи, където всеки ден ще получавате оферти, забавни снимки, интересни факти или каузи, които да повишат настроението ти и да изпълнят деня ти с усмивка.

Надяваме се, че ще откриете точно това, от което имате нужда. Пожелаваме ви приятно пазаруване – и се възползвайте от преимуществата на онлайн пазаруването!
2023 Daneni.bg All rights reserved

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment