Плетивата – вашият отличен избор за зимните месеци

Да купувате всяка дреха и аксесоар, които са привлекли вниманието ви и са на добра цена е въпрос на шопинг нюх и желание да обновите гардероба, но да внесете свой собствен стил във външния си вид, без да следвате сляпо модата, е въпрос на талант.

Проявете своето лично виждане по въпроса наречен „стил” и индивидуалност и експериментирайте през новия сезон с плетива. Това е и съветът на повечето модни стилисти, дизайнери и куратори за сезон 2016-2017. Може да прочетете повече по темата за модните тенденции от плетиво на страниците на повечето модни издания като BURDA, BOUTIQUE, BOOK MODA, BILD DER FRAU, ELLE, COSMOPOLITAN, FEMME ACTUELLE и други фешън списания.

Плетивата ви осигуряват топлина, комфорт и прекрасен външен вид. Пуловери с цветни мотиви, сексапилни рокли от плетиво, меки шалове, жилетки, шапки, наметки, перелини, дори ботуши – малките дами и порасналите момичета могат да изглеждат различни, свежи и цветни с тези облекла.

Дамски дрехи от плетиво

Ценното при дрехите от плетива е в това, че носят в себе си уникалността на ръчно създадената дреха, в която има не само оригиналност, но и много класа. Наред с това, подобни дрехи имат способността да ни донесат особено настроение.

Те напомнят за домашен уют, топлината на камината и за неделните следобеди у дома, когато няма за къде да се бърза и всичко, което искате да правите е да пиете капучино с хубава книга в ръка.

Плетивата са предпочитани от голяма част от модните почитателки, защото могат да бъдат комбинирани по различни начини и всеки път вашите комбинации изглеждат напълно нови и различни. Казано с други думи, благодарение на няколко дрехи от плетиво, вие внушавате доста разнообразен гардероб и безброй много вариации на тема „модни решения”. А това съвършенство може да постигнете лесно, ако потърсите онлайн дамско плетиво или просто посетите сайта на FashionChoice тук: http://fashionchoice.bg?product_cat=pletiva-zheni

Съчетаването на тънката сатенена материя на красива рокля с плетива, например е често срещана комбинация, почти толкова успешна, колкото носенето на яке от естествена кожа, наметка от пух или вълнено палто в съчетание с тънка рокля. Подобни фешън решения не са нещо ново, но винаги носят особена романтика и екстравагантност. Ако държите да омагьосате своя любим и да придобиете вид на неустоима изкусителка, заложете на фина рокля в свежи цветове или огненочервено и по-грубо яке или палто, в съчетание с груби ботуши и плетена шапка. Така вие придобивате вид на рок принцеса, готова да започне нов роман с някое чаровно лошо момче.
Ако искате плетивата да бъдат по-скоро допълнение към тоалета ви, изберете маншони, калци или шал и ръкавици от тънки или по-плътни плетива.

Почитателките на плетивата не се ограничават само с тоалетите си. Те тапицират столове, табуретки и други мебели с плетени драперии, поставят плетени калъфки на декоративните възглавници в хола и дори превръщат стария лампион в нов и уникален осветителен уред с интересно плетиво, изпълняващо ролята на абажур.

Със сигурност плетивата ви помагат да разгърнете своята фантазия,така че имате свободата да експериментирате.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment