Плетените блузи през студените месеци

Температурите навън стават все по-ниски с всеки изминал ден.  А студът навън ежедневно ни напомня, че е време да приберем тънките материи и да обзаведем гардероба с плътни и плетени облекла.
Кои са предпочитаните от вас материи за вашите плетени блузи от bg-look.com? Сигурни сме, че сред фаворитите ви са кашмирът и вълната, тъй като тези материи наистина запазват топлината на тялото ви в мразовитите месеци. Горещо ви препоръчваме да се придържате именно към тези материи на плетените блузи, тъй като те не само ви осигуряват комфорт през зимата, но и са актуални за сезон есен-зима 2014/2015 година.
Плетените блузи с весели апликации и надписи също ще бъдат модерни през предстоящите месеци. Тези модели са чудесен избор както за дамите, така и за господата. Подходящи са за ежедневието, на разходка с приятели, но в никакъв случай не залагайте на тях за вашата офис визия.
Жилетките със странично закопчаване отново са на мода. Копчетата трябва да бъдат в същия цвят като на самата дреха и да не изпъкват. Разликата в дължината и по-точно асиметрията е задължителна при актуалните блузи за дамите през сезон есен-зима 2015/2015 година. Страничната асиметрия при блузите е наистина актуална, но ви съветваме да бъдете внимателни, когато избирате такава блуза за офиса.
Представителите на силния пол също могат да заложат на жилетки през настоящия сезон. Актуални са моделите със сложни плетеници, както и жилетките с дълбоки деколтета, за да се вижда блузата.
Цветовете на плетените блузи както при господата, така и при дамите за сезон есен-зима 2014/2015 година са светли и свежи. Разбира се, винаги можете да се доверите на добре познатото ни черно, черно или винено червено, но също така бихте могли да заложите и на цветове като изумрудено, пурпурно, горчица, кобалтово синьо, както и циклама. Цветът циклама е подходящ за представителките на нежния пол, но за ежедневието. Прекалено ярките цветове не са препоръчителни за официални поводи, както и за офиса. Цветовете на тези блузи можете да съчетаете с кафяви аксесоари, черни или бели – всичко зависи от повода и цялостната ви визия.
Плетените блузи са абсолютен хит за предстоящите есенни и зимни месеци. Не пропускайте да обновите гардероба си, за да се чувствате комфортно през студените дни и не пропускайте да изглеждате зашеметяващо с новите и актуални предложения на плетени блузи за сезон есен-зима 2014/2015 година. Гарантираме ви, че избирайки подходящите плетени блузи, вие ще се чувствате и ще изглеждате прекрасно през предстоящите мразовити дни.
плетени блузи от bg-look.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment