Парфюмът Christina Aguilera – изискан и съблазняващ

Christina Aguilera For her-210x210
Беше в реда на нещата красивата и не по-малко талантлива певица Кристина Агилера да поднесе на своите фенове подарък под формата на парфюм с нейна собствена марка. Парфюмът Christina Aguilera е създаден за дамите, които търсят внимание и обожание от страна на мъжете. Флаконът е изискан и впечатляващ – обгърнат от фина дантела, която представлява нестандартно решение, внушаващо лукс и изтънченост. Самият аромат е вдъхновен и насочен към екзотиката на Ориента. Той ще допадне на дамите, които обичат сладостта и мускуса в своя парфюм. В благоуханието  се усещат цветя и плодове, които могат да ви накарат да се размечтаете. Усещането е едновременно романтично и увличащо, точно като играта на флирта и съблазняването. То е препратка към всички онези изкусителки, които използват максимално своята женственост и сексапил, за да постигнат съвършен флирт.
Ако се потопите в благоуханието на парфюма Christina Aguilera Royal Desire, вие ще усетите сладки плодови нотки, касис, цитруси от сърцето на Азия. Сърдечните нотки на парфюма са изградени от невероятна уханна композиция от лилия, орлови нотки, ирис и роза. Красотата на аромата се подчертава изразително с помощта на мускуса, който изгражда базовите нотки на парфюма. Това е любимото ухание на сексапилната дива Кристина Агилера, която може са се похвали с милиони фенове по цял свят. Именно затова уханието на мускус присъства в цялата серия от аромати с марката на звездата.
Да, да си известна и обожавана днес не е достатъчно. Един от знаците, че си се превърнала в пример за подражание и модна икона е да притежаваш собствен уникален аромат, също като Christina Aguilera, Сара Джесика Паркър, Наоми Кембъл, Селин Дион, Фърги и много други невероятно талантливи жени. Собствените брандове носят посланието, което звездите искат да отправят към своите почитатели, те са отражение на техния начин на живот, темперамент, талант и бляскава слава. Парфюмът с името на вашата любимка ви приближава още повече към нея самата и ви вдъхва самоувереност и сили, за да сбъдвате мечтите си.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment