Парфюмите Mancera отвеждат на обонятелни пътешествия до далечни земи

Нишовите парфюми Mancera са изградени от висококачествени ароматни съставки, които сякаш разказват уханни истории за земите, от които произхождат. Брандът за селективна парфюмерия е създаден от Пиер Монтале през 2008 година. Mancera е втората марка на майстора на уханията, наред с Montale. Пиер Монтале открива любовта си към ароматите по време на престоя си в Близкия Изток. Работи в различни парфюмерии в Саудитска Арабия, Катар и Дубай, където е омагьосан от завладяващата сила на една от най-ценните и редки ароматни съставки – ууд. След като решава да се отдаде изцяло на страстта си към уханията, създавайки собствени парфюмни брандове, Пиер Монтале използва ууд, както и други съставки от Близкия Изток в много от ароматните композиции, които проектира.

Днес парфюми Mancera се продават в много страни по света

Първите ухания на бранда се продават в собствен луксозен бутик на Пиер Монтале на площад Вандом в Париж. Постепенно те набират популярност по целия свят и се предлагат в магазини в големите градове на различни държави. Парфюмите Mancera привличат верни почитатели, както на Изток, така и на Запад, благодарение на редките си и ценни съставки, забележителните и иновативни уханни композиции и впечатляващата дълготрайност. В ароматния каталог на Mancera са включени близо 100 парфюма, сред които всеки може да открие уханието, което го привлича най-силно и съответства на личния му стил.

Забележителни са и парфюмните флакони Mancera, проектирани от дъщерята на Пиер Монтале

Когато Амели става творчески директор на компанията, това дава значителен тласък на популярността на Mancera по целия свят. Тя е фотограф и визуален артист, страстен любител на ар деко и влюбен в ароматите, които са средата, в която израства от ранно детство. Преплитайки в едно знанията си за визуални изкуства и ухания, тя проектира забележителните флакони, които се превръщат в един от отличителните знаци на Mancera. Те са изработени от специално стъкло, което не пропуска светлина и топлина, за да съхраняват в максимална степен уханията, изградени от естествени съставки и етерични масла.

Парфюмите Mancera са вдъхновени от ароматните богатства на екзотичните земи

Някои ухания на Mancera имат магичната сила да ви отведат на крилете на мечтите до непроходимата джунгла, други ще ви подарят незабравим изгрев на морския бряг, трети ще ви създадат обонятелните усещания за далечната гореща пустиня или пъстър ориенталски пазар. Тайната е в характерните ароматни нотки, вложени по неповторим начин във всеки един от парфюмите, проектирани от Пиер Монтале. В тях се долавя копнежът на парфюмериста по далечните земи и техните забележителни уханни богатства. Позволете на парфюмите Mancera да ви отведат на далечно обонятелно пътешествие, което ще извиси сетивата ви и ще ви провокира да мечтаете за пътувания до непознати земи и нови дестинации.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment