Парфюми с аромат на пролет

Пролетта, макар и с малко закъснение, е вече при нас. Първите слънчеви лъчи приповдигат настроението и правят усмивките ни все по-широки. Вероятно няма човек, който да не обича слънчевото и топло време. Природата вече е събудена за своя нов живот. Дръвчетата са разцъфнали навсякъде в бели, розови и виолетови цветчета. Вървейки по улицата ще усетите промяната в атмосферата. Ако тази картина Ви кара да се усмихнете – Вие определено обичате пролетта и всичко свързано с нея. Несъмнено в този случай, когато избирате парфюм за новия сезон, залагате на ухание, което да носи духът на пролетта. Това са парфюми съдържащи нотки на цъфнали дръвчета, градински пролетни цветя и свежи сочни плодове. Парфюмите подходящи за пролетния сезон са леки, много нежни. Дали ще изберете парфюм с предимно флорален или предимно плодов състав, е въпрос на личен избор. И двата варианта са изключително подходящи. Разбира се на пазара можете да намерите и парфюми със смесен, цветно- плодов състав. От предложенията по-надолу можете да изберете аромата, който да радва обонянието Ви тази пролет.

  • Salvatore Ferragamo Incanto Shine

Истинска пролетна магия във флакон. Ароматът се определя като плодово- цветен и свеж. Невероятно творение комбинира ананас и праскови с нежен букет от божури и фрезии. Това е перфектен парфюм за пролетта и лятото. Флаконът е обагрен в нежни отенъци, присъщи за пролетния сезон. Incanto Shine ще Ви откъсне от ежедневието и ще Ви заведе на ароматна разходка из градини пълни с цъфнали дръвчета и пролетни цветя.

  • Victoria’s Secret Bombshells in Bloom

Дамския парфюм на марката Victoria’s Secret е също толкова добър, колкото и всеки аромат на световноизвестни парфюмерийни компании. Удавете се в море от аромати на сочни плодове и свежи цветя! Bombshells in Bloom е парфюм, който ще Ви завладее изцяло. Уханието на сочна ябълка, придружено от нотки на опияняваща фрезия и царствена водна лилия ще озари целия Ви ден.

  • Guess Women

Този парфюм е за любителите на не чак толкова сладки аромати. Guess Women е определен като леко сладък, цветно- плодов. Парфюмът е предназначен за жени, които излъчват сексапил и младежки дух. Съставът ще донесе наслада на всяка дама, която го включи в своята ароматна колекция. Цветното сърце е завладяно от ароматен букет – фрезия, розов божур и момина сълза.

Не бихме могли да пропуснем и силния пол в ревюто на пролетни аромати. Мъжки парфюми подходящи за топлите месеци от годината ще откриете в следващите редове.

  • Paco Rabanne Invictus

Една истински емблема сред мъжките парфюми през последните години. Магнетичният парфюми на Paco Rabanne Invictus е свеж и може да се определи като спортен. Самата дума „Invictus” в предвод от латински означава непобедим. Почти до там е стигнала и славата на парфюма – пред последните няколко години той е сред най-продаваните мъжки парфюми.

  • Yves Saint Laurent L Homme Sport

Yves Saint Laurent L Homme Sport е парфюм подходящ за млади и енергични мъже. Магнетичният състав привлича с нотки топла дървесина, вълна от цитруси и чувствен кехлибар. Свежият парфюм е сред любимците на силния пол още от своето появяване на пазара през 2014 година.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment