Парфюм Carolina Herrera от parfium-market.com

carolina herrera 212 sexy-190x190През 2013 г. модната диктаторка Carolina Herrera ни предлага лимитирани серии на известните си дамски и мъжки парфюми 212. Флаконите са в характерната двойни форма, като дамският аромат е в типично розов цвят, а мъжкият в син.
Carolina Herrera 212 Summer 2013 е свежо, привличащо ухание, което носи в себе си усещането за независимост, волност, младост и наслада от живота. Рекламата на продукта е свързана с водата, показвайки как млада жена се забавлява на фона на космополитния град. Мъжкият аромат е в унисон с дамския и отново показва мъж, който сякаш е на върха на света или просто във вана на покрива на небостъргач. А къде се развива действието? В Ню Йорк, разбира се – града на партитата, модата и успелите млади хора.

Базата на аромата Carolina Herrera 212 Summer 2013 е кехлибар, мускус, дървесни ухания и шафран – това съчетание напомня на изискаността и финеса на аристократите по душа. То е комбинирано с лимонови акорди, свежа мандарина и бергамот. А за да се внесе неизменната доза жественост и изкусителност, аромата притежава флорални оттенъци на  бели цветя, иланг-иланг, жасмин и малина. Това е сърцето на парфюма Carolina Herrera 212 Summer.

Какво ви носи това благоухание? Чувствени летни вечери, незабравими моменти с приятели, чувството, че сте влюбени за първи, но не и последен път, усещане за наслада от младостта и от живота. Всички знаем, че лятото е време за забавление и флирт. Не по-малко доказан факт е, че младостта  е най-доброто време за наслада от живота и за истинско

Carolina Herrera
Carolina Herrera

парти. Въпрос на изкуство е да се забавлявате по най-добрия начин и да впечатлите околните.

Дизайнерката от столицата на модата ви дава тази възможност с прекрасните си дамски  и мъжки аромати.

 

 

 

Можете да направите своя избор в онлайн магазин http://parfium-market.com.Тук ще откриете всички известни марки парфюми на най-добри цени.

Марките, които предлагаме на Вашето внимание са световноизвестни:Armani,Azzaro,Burberry,Bvlgari,Cacharel,Calvin Klein,Carolina Herrera,Cartier,Celin Dion,Cerruti 1881,Chanel,Chloe,Christian Dior,Christina Aguilera и др.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment