От къде и защо да изберем Opel и Chevrolet?

Без съмнение в днешно време да живееш без наличието на личен автомобил си е истинско предизвикателство. Собственото возило в наши дни е приело статут на необходимост, а не на ненужна глезотия. Ако все още нямате автомобил или искате да смените стария, съветваме Ви да се обърнете към услугите на официалните вносители в страната, част от които е и официалният вносител на Opel и Chevrolet за България – Ауто Виа, Стара Загора.

Защо да се спра на Opel и Chevrolet?
Причините, поради които да изберете някоя от въпросните марки са безброй много, като и при двете качеството и удобството са гарантирани. От едната страна Opel Ви предлага гарантираното немско качество и прецизност, а от другата стои най-разпространената марка на „Дженеръл Мотърс” – Chevrolet. И двете ще Ви осигурят комфорт и сигурност, в моментите, когато прекарвате времето си в колата. Ако сте имали възможността да покарате някой от моделите на Opel и Chevrolet, убедени сме, че сте останали с добри впечатления.

Какво по-добро ще ми предложи официалният вносител?
Но когато правите толкова скъпа инвестиция, каквато е покупката на автомобил, трябва да сте убедени, че возилото, което закупувате, е в добро състояние. Тук полезен може да Ви бъде официалният вносител на Opel и Chevrolet за България – Ауто Виа, Стара Загора. Когато закупувате автомобил, било то нов или втора ръка, трябва да можете да разчитате, че ще бъдете правилно насочен и добре информиран. Винаги трябва да се интересувате дали ще Ви бъде предложено гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. Да знаете, че официалният вносител на Вашия Opel или Chevrolet винаги при нужда ще Ви предложи резервни части за Вашия автомобил, е също успокоителна новина. Искайте да Ви бъдат предлагани дори тенекеджийски и бояджийски услуги. Възможността да сключите на място застраховки Гражданска отговорност и Каско също е добра и ще Ви спести доста време. Да не забравяме, че закупуването на автомобил от официалния представител означава възможност за изплащане на автомобила на лизинг, а също така и удължена гаранция на Вашия автомобил, бил той Opel или Chevrolet.

Не се оставяйте да бъдете лъгани. Когато купувате толкова скъпо нещо като автомобил, изисквайте да Ви бъде предлагана цялата гама от услуги, необходими Ви да поддържате автомобила си и да се чувствате на сигурно и комфортно в него. А както разбрахме, закупуването на Opel или Chevrolet от официалния вносител за страната, е най-доброто, което можете да направите за себе си и семейството си.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment