Освежете интериора с фототапети

 

Интериорният дизайн винаги е представлявал предизвикателство. Несъмнено всеки един от нас би желал домът му да изглежда модерно, стилно и да отразява по някакъв начин индивидуалността ни. В същото време един ремонт означава сериозен ангажимент в дългосрочен план, тъй като изисква доста време, средства и търпение. Ето защо, едно практично и много актуално предложение, с което ще постигнете завидни резултати в интериорния дизайн са фототапетите. Многообразието от предложения позволява да превърнете дома си в наистина неподправено кътче, което да удивява, което да е уникално и да носи усещане за Вас и Вашият светоглед.

 

За тези, които обичат природата, богатството от фототапети с пейзажи, растения и животни е огромно. Мнозина предпочитат вместите и останалата част на интериора и така да създадат усещане за хармония. От друга страна фототапетите често биват използвани за визуално разделяне на пространството, особено, когато пространството е по-ограничено. Ако кухнята и хола са на едно място и не желаем да преграждаме стаите, защото ще станат много малки, използването на фототапети, като „невидима стена” е чудесна идея. Когато двете помещения са тематично разделени, не е нужна преграда, за да ги разграничим.

fototapet Sakura2

Напоследък обаче се забелязва следната тенденция при фототапетите – „Мегаполиси у дома”. Все повече любители на пътешествията се стараят да пресъздадат атмосферата на любимото си място у дома. С помощта на фототапетите, това става изключително лесно, а резултатите са удивителни. Колосални сгради,  емблематични забележителности, оживени улици и какви ли не още мотиви и идеи са съчетани в едно уникално изображение, кото пресъздава атмосферата на града, в който сте влюбени. Например, едно от най-често предпочитаните места, свързано с любовта и романтиката, е Париж. Ефектен фототапет с Айфеловата кула, в комбинация с обзавеждане, което също да носи духа на Франция, може да превърне помещението в едно нестандартно и много интересно място, което да носи усещане за Франция, за любов, за пътешествие, авантюри и още безброй много впечатления.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment