Опитайте и Вие насладата от прясната риба и невероятната японска кухня

sushi-point-sofiaИмаме удоволствието да Ви представим СУШИ ПОЙНТ, щанд, намиращ се в магазин Фантастико, Студентски град.
Ако сте младо семейство, то със сигурност е време да заведете и децата си, ще се удивите колко много ще харесат японската кухня.
Превъзходен вкус, богат избор на суши и много деца го обичат, опитайте и Вие с Вашите деца, гарантираме, че ще останат очаровани.
По отношение на доброто суши в София, на не малко места се предлага качествено и добре приготвено, но наистина трябва да отличим кулинарните рецепти от SUSHI POINT. Веднъж опитали, ще пожелаете да повторите отново и отново.
Защо е полезно и препоръчваме цялото семейство да похапва суши поне веднъж седмично, вижте от следните плюсове:
– сушито е подходящо за хора, които спазват диети, тъй като не съдържа много калории;
– сушито е богато на ОМЕГА – 3 мастни киселини, които са изключително важни за човешкия организъм. Съществуват три основни типа Омега 3 мастни киселини, това са алфа-линоленова киселина (АЛК), която се намира главно в растенията; ейкозапентаенова киселина (ЕПК); докозахексаенова киселина (ДХК), която се намират основно в рибата и в по-малко количество в яйцата и морските водораслите.

Важно е да знаете, че при здрав организъм човек преобразува АЛК в ЕПК и ДХК.
Двете основни Омега 6 мазнини, консумирани от човека са линоловата и гамалиноленова киселина.

Сушито е богато на докозахексаенова киселина, познато още като (ДХК).

Сигурно сте чували, че веднъж седмично в менюто Ви трябва да присъства рибата. Защо не опитате веднъж седмично да похапвате СУШИ? Със сигурност ще почувствате лекота и бодрост, тъй като сушито е доказано, че помага на подобрен сърдечен ритъм, на мозъчната дейност и на още редица човешки органи.
Сами виждате от написаното до тук, че в сушито има много предимства. Е, съществуват и недостатъци, но тях ще разгледаме в някоя друга статия.
Сега се връщаме на СУШИ ПОЙНТ, ако минавате покрай Студентски град, то задължително се отбийте до щанда на SP, гарантираме, че храната ще бъде запомнена дълго време, тъй като е приготвена от едни от най-добрите специалисти, специализирали в Япония.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment