Онлайн игри за развлечение по всяко време

April 30, 2013 | Автор: | Публикувано в Интернет, Развлечения

Ако искате да прекарате приятни и забавни моменти пред компютъра, Ви препоръчваме все по-популярните онлайн игри. С богата разновидност, тематика и увлекателност, те са отличен начин за отмора както за деца, така и за възрастни.

“Скуби Ду – бягане с препятствия” е добър избор за развлечение през свободното време. Популярното от анимационните филми куче Скуби Ду се надпреварва с необичайни съперници в една игра на бягане с препятствия. Чудовища и духове преследват героя и могат лесно да го победят на пистата за бягане. С кратки инструкции елиминирайте чудовищата и завършете първи на финала.

“Ханди Мани Питстоп” е флаш игра с коли, в която главният герой сам сглобява и избира как да изглежда колата, с която се състезава. С подробности до най-малкия детайл, тази онлайн игра обещава страхотни емоции за зрелищни рейсинг надпревари.

На любителите на ските препоръчваме флаш играта “Ски спускане с Дора”. Тук сте в планината на ски пистата и трябва да заобикаляте успешно борчета и камъни по трасето на спускане. Ловки умения са нужни, за да се преодолеят препятствията надолу по склона до самия край на пистата.

Една логическа и забавна онлайн игра е “Спондж Боб –луда стрелба”. В нея е нужно много точно пресмятане на ъгъла и силата за изстрелване на топчето. Целта е да съберете повече ябълки, използвайки концентрацията си.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.