Онлайн детски магазин или такъв в мол-а?

Хубавото на това да пазаруваш от детски магазин е, че за колкото по-малко дете търсиш дрешки, толкова по-малко изисквания има детето какви да са дрешките. Мол-овете в големите градове никнат един след друг, а във всеки има поне няколко магазина за детски дрешки, но как е по-удобно да пазаруваш – online или offline?

Пазаруване & среща с приятели
Тук по-точки значителна преднина има пазаруването в детски магазин в мол-а. Удобно е да се срещнеш с приятели, да обиколите заедно магазините, да хапнете, да си припомните хубави моменти, да се посмеете, а защо не да изгледате и някой филм. Може да се каже, че пазаруването в мол-а е социално, докато покупките в интернет не толкова. Детските онлайн магазини се харесват и на татковци.

Широк избор
И при двата вида пазаруване на детски дрешки, както в мол-овете, така и онлайн могат да бъдат намерени много, много, много дрешки. Дори в интернет магазините могат да бъдат открити повече стоки, но и тези в мол-а са си предостатъчни.

Хубавото на бебешките и детските дрешки е, че те имат полезна информация за деца на каква възраст са предназначени и не се налага пробване, което прави избора лесен.

Цени
Ако търсите бебешки или детски дрехи на ниска цена, то в интернет със сигурност ще намерите такива. Не са за подценяване обаче и промоциите в магазините по мол-овете където дрешки от стари колекции или единични бройки от линии могат да бъдат закупени на в пъти по-ниска цена от редовната им обявена.

В онлайн пространството пък често магазините за детски дрешки нямат стока на склад, реални магазини и разходи за заплати, което позволява артикулите да се предлагат на ниски цени.

Веднага или след дни
Тук е едно от най-големите предимства на мол-овете. Закупените дрехи могат да бъдат ползвани веднага. Все пак за разлика от възрастните, които искат веднага да направят кръгче с новото попълнение в гардероба си, децата не отдават голямо значение на това дрешките веднага ли ще бъдат облечени, след час или на другия ден.

Доставка от детски онлайн магазин ще отнеме в най-добрия случай един ден, но ако дрешките не ви трябват на момента той може да е удачен избор. Също така е много удобно да пазарувате бебешки дрешки или детски дрехи онлайн за подарък.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment