Олекотена завивка с естествен или синтетичен пълнеж

Решили сте един ден да се разходите из града и да си намерите една красива олекотена завивка. Намирате такава от естествен пух, която е много хубава. Веднага я докосвате и разбирате, че това е вашата завивка. След това поглеждате цената и разбирате, че тя не е по джоба.  Поглеждате и другия алтернативен продукт и решавате, че той като истинския. Ако и вие се вписвате  в тази категория, то прочетете статията до край, за да разберете какво ще ви кажем по този въпрос.

Със сигурност вторият алтернативен вариант е направен от вълна, коприна или друг синтетичен материал.  Със сигурност тези продукти могат да са меки като естествения, но не могат да бъдат толкова дълготрайни и издръжливи, както естествените. Също така, за да не се разпръсква пълнежа, се поставят различни шевове по цялата завивка.

Алтернативата могат да се перят в пералня и след това да се сушат в сушилна. Все пак е добре да потърсите мнението и на производителя. Не на последно място можете да потърсите и химическо чистене, ако петната се окажат упорити или пък се появят в следствие от прането в домашни условия.

Олекотените завивки са направени, за да заместят всички одеяла, юргани и каквото друго се сетите за завиване през студените зимни дни. Най-често те са направени от гъши пух, върна, коприна или друг естествен материал. Завивките често се продават в плик, който се отстранява при пране. Можете да ги намерите и в комплект, но се продават и отделно.  Пликът на самия продукт, поддържа продукта по-чист.

Ако сте от хората, които не се оплакват от алергии, тогава си купете завивка от естествен пух. Ако цената е проблем и сте алергични, то алтернативния вариант е препоръчителен за вас.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment