Оформяне на скули с хиалуронови филъри

Оформяне на скули е една от най-често срещаните козметични интервенции. Именно областта на скулите при облика на лицето създава една женственост и привлекателност. Там се акцентира и с грима, като резултатите са често пъти пълна промяна на цялостната визия. Днес естетичните процедури са на много високо ниво. Те са част от ежедневието ни и гамата от разнообразие е много голяма. Когато стане въпрос за една точно определена интервенция, обаче е добре да претеглим плюсовете и минусите, за да изберем най-добрата опция. В това ще ни помогне професионален дерматолог и специалист по естетични процедури, защото едва ли сами бихме взели адекватното решение!

Оформяне на скули – различни процедури и най-добрата опция, хиалуроновите филъри.

Като цяло единствената адекватна опция и процедура, за да оформим скулите си, е тази с дермални филъри. Те се прилагат в определени области на лицето, за да запълнят дълбоки брички, да оформят лицевия контур в области, като брадичката, челюстта и скулите, и да придадат един по-младежки облик. Тъй, като когато имаме нужда от оформяне на скулите ни, става въпрос за загубен обем, тоест за скулптиране на лицето, то най-добрият метод са временните дермални филъри и то на основа хиалуронова киселина, а не колаген. Това е така, защото те лесно се усвояват от тъканите в кожата и след време напълно и безопасно се абсорбират от тях. Така след време, ако оформянето на скулите вече не ни харесва, то не е перманентно, а е обратим процес, за разлика от оперативната пластика! Освен за оформяне на скули, като част от оформяне контура на лицето, хиалуроновите филъри са подходящи за оформяне на хлътналите бузи, за скулптиране на брадичката, за оформяне на долната челюст и контура на устните, както и за тяхното уголемяване.

Предимствата на една подобна процедура за подкожно попълване и оформяне

Този тип козметични интервенции са доста бързи, като времетраене. Те отнемат само около половин час, след като локално мястото на инжектиране е обезболено. Действието или по скоро резултатите от интервенцията са моментални. Тоест ставайки от стола на специалиста дерматолог, веднага изгледа ви е точно този, който сте желали, а именно оформяне на скули, уголемени устни или попълнени бръчки. Възстановителния период след една такава процедура е почти нулев. Вие ставате от стола на дерматолога и може да се върнете на работа, защото зачервяването и лекия оток изчезват за по-малко от два часа. Най-доброто предимство на използването, на един хиалуронов филър е, че може да изберете, колко дълго да трае той. Така всичко е абсолютно във вашите ръце. Ако искате оформени скули за три месеца имате ги, ако искате това да трае по-дълго за година или две, отново е осъществимо. Като цяло процедурата е напълно естествена и безопасна, а нежеланите реакции са сведени до минимум.

Още повече, ако изберете качествените хиалуронови филъри на Перфекта, за оформяне на скули, то резултатите ще са безупречни на всяка цена. В това ще ви увери и самият дерматолог без съмнение.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment