Обзавеждане за хотели: Как да избираме мъдро

May 9, 2013 | Автор: | Публикувано в Интериор
Обзавеждане за хотели

Обзавеждане за хотели

Избора на хотелско обзавеждане не е толкова лесна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Не е достатъчно да изберем обзавеждане за хотели, което просто ни е грабнало окото в първия момент, защото рискуваме да похарчим сериозни средства, без да сме сигурни в крайния резултат.

Има три основните неща, с които се налага да се съобразим при покупка на обзавеждане за хотели. Първото от тях е разбира се типа на нашия хотел. Тук предстои да анализираме в реални и обективни стойности какво предлагаме и как това би се отразило при покупката на хотелско обзавеждане т.е. дали нашия избор на легла за хотел например отговарят на концепцията, вложена като излъчване от самия хотел.

След като сме си дали сметка какъв е точно нашия хотел, то предстои да анализираме и нашите гости. Какви хора са те? Какви са очакванията им? Имат ли по-различни желания, или евентуално изискват ли неща, които да подобрят техния комфорт и уют докато са отседнали в хотела? Въпросите и отговорите в тази насока ще ви дадат ясна концепция от какъв тип обзавеждане за хотел се нуждаете точно.

Естествено няма как да минем и без бюджетната част. Ако сме по-голям хотел, вероятно разполагаме и с повече ресурс за покупка на хотелско обзавеждане, но при по-малък такъв, то това е все пак доста сериозен номинален разход. Дори големите хотели, които са решили да реновират своите вътрешни пространства все пак правят големи разходи в процентно отношение с оглед все пак на повечето закупувани продукти.

Дори да имате притеснения за цената при избор на покупка за обзавеждане за хотели, то не правете компромис, избирайки евтини решения. Както отлично знаем те не са особено трайни и качествени, а цената просто издава този факт. Ако търсите покупка на ново хотелско обзавеждане, то вероятно имате амбицията да вървите смело напред и да развивате успешно своя бизнес, така че не го осакатявайте с подобно решение.