О не! Пак ли тест за бременност

Тест за бременност и предизвикване на цикъл

Жена съм. То не че това е повод за големи хвалебствия – жената трябва да ражда, да отглежда деца, да е домакиня, майка, работник, богиня под завивките. Ама нейсе, оправям се някак си.

От дълго време моята женска изобретателност не ми дава мира и сериозно обмислям един казус /може да ви прозвучи смешно, но не е/!

Чудя се, кога най-сетне ще взема да седна и да напиша едно дълго и прозаично писмо, до някой от производителите на тестове за бременност. Официално и съвсем сериозно да им предложа да бъда тяхното рекламно лице?

Рекламно лице на всички тестове за бременност, ако може. Защо ли?

Като се замисля голяма работа сме ние жените. Вечно сме в някаква паника за нещо. Но страхът да не забременееш, особено когато зад гърба си имаш два брака и две деца от различни мъже, си е повече от шокиращо.

Предпазните мерки от сорта на противозачатъчни и спирала за съжаление се оказаха ненадеждни и един красив ден ми цъфнаха двете чертички на теста за бременност.

Това беше с второто дете. Хормоните се разбушували и какатоказаха лекарите, срещу природата не може да се бориш реши ли тя да те пребори. Та сто процентова сигурност за предпазване от нежелано забременяване няма, но за съжаление тестовете много сигурно ми показват, когато съм бременна, дори и само ден от закъснението на цикъла.

Женски неволи, няма спор. Всеки месец няколко дни преди да ми дойде цикъла започвам нервно да подскачам. И не защото имам ПМС, а страх дали пък не съм позабременяла. И се започва- болят ли ме гърдите, уголемиха ли се, подут ли ме е коремът, ама вили ели ми се свят, става ли ми лошо?

И ако нищо от това не се случа, а на мен просото ми закъсняна, хуквам към аптеката и си купувам тест за бременност. Няма бременност, показва едната чертичка. Днес съм спокойна.

Е, да де но на следващия ден цикълът пак се бави. Дали да не си направя нов тест за бременност? Опитвам се да заглуша онези гадини в главата, които повтарят: “Иди до аптеката купи си тест за бременност, иди до аптека купи си тест за бременност, може този да не е показал вярно.”

И спирам се не спирам се хуквам аз, този път обаче сменям аптеката, защото ме е срам да си купя поредния тест за бременност от същата. Купувам отново тест, но за всеки случай влизам в другата близка аптека и взимам още един тест за бременност.

Първият е отрицателен, вторият, направен след 5 часа, показва същия резултат. Двете чертички ги няма. Усмивката ми е до ушите, а пет минути по-късно успокоена разбирам..ха ми то вече съм в цикъл.

И така всеки месец инвестирам ли инвестирам в тестове за бременност. Въпреки че всеки тържествено си обещавам: “Този път за последно”

Та мила ми компания, производител на тестове за бременност, ако Гошо е невинен, то вие ще сте много виновни пред мен, ако не ме вземете за рекламно лице на вашите тестове. То бива, бива ама вместо една кръчма с приятелки, аз инвестирам във вашия продукт.

Обсъдете и разгледайте съвсем отговорно моето предложение.

С уважение

Ветеран и специалист по тестове за бременност.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment