Някои от бестселърите сред парфюмите.

Има парфюми, за които няма как да не сте чували по една две думи, няма как да не сте усетили техния аромат или да не сте запознати с тяхната история. Говорим за бестселърите сред мъжките и дамски парфюми, които буквално влизат в ума Ви и няма вариант да не ги разпознаете като аромат. Кои са те? В тази статия ще Ви представим най-добрите от тях според нашето скромно мнение и наградите на ароматите Fifi, чиято статистика мисля е най-точна.

Ако не сте запознати какви точно са тези награди ето кратка информация и за тях. Fifi е ежегоден престижен конкурс, който се спонсорира от Фондация Fragrance. Награди присъждат за най-забележителните постижения в областта на парфюмерията. Церемонията по награждаването се провежда всяка година в невероятния мегаполис Ню Йорк- градът, който никога не спи. Тези награди се считат за „оскарите“ на парфюмерийната индустрия. Стартът на тези ароматни „оскари“ е бил през 1973г. В него участват международната общност на парфюмеристи, дизайнери и знаменитости.

Ако вече сте се уверили в нашия източник на информация, от който сме направили нашите заключения, може да преминем към изброяването на тези т.нар. бестселъри. Редът, в който са изброени тези дамски и мъжки парфюми е случаен.

Първото предложение е на дамския парфюм Chanel No.5, който не веднъж е печелил награди от Фондацията. Той може да се опише като елегантен, луксозен и наистина специален парфюм, подходящ за дами от всякакви възрасти. Ароматът подчертава съблазнителността на всяка жена, подчертава нейната нежност и чар. Този дамски парфюм не веднъж е печелил награди на ежегодния престижен конкурс, спонсориран от Фондацията Fragrance- Fifi.

Второто ни предложение от дамските парфюми е на неустоимия и чаровен- Nina Ricci L’Air DU Temps. Този парфюм на марката Nina Ricci е символ на мистериозната женска сила- съблазнителността. Ароматът Nina Ricci L’Air DU Temps е предназначен за мечтателни, романтични жени и се намира на пазара от 1948 година. L´Air du Temps е класика в историята на съвременните аромати. Опаковката на парфюма е изключително оригинална- капачка с форма на гълъби. Това подчертава нежността, която е скрита в този невероятно красив флакон. Без съмнение този парфюм е един от най-добрите бестселъри сред дамските парфюми.

Отново на дамска вълна Ви представяме поредното наше предложение за класически аромат, който никога няма да излезе от мода. Да, това е страхотният Yves Saint Laurent Black Opium. Красивият Black Opium е опияняващ еликсир, който съчетава свежи, плодови тонове и интензивни подправки. Ухае на сочна круша, оригинално съчетана и обогатена с пикантен пипер. Без съмнение става въпрос за истински класен дамски парфюм, с който можете да заплените сърцето на всеки мъж. Оригиналният марков парфюм Yves Saint Laurent Black Opium добавя блясък и чар към Вашия стил.

Последното дамско предложение, което ще Ви представим е на класната марка Guerlain, а именно парфюмът Shalimar. Guerlain Shalimar е ориенталски дамски парфюм с връхни нотки на бергамот и цитрон. В сърцето на аромата царуват неустоимият жасмин и нежна майска роза. Това, което подчертава нежния му състав са съставките ирис, тамян, оpopanax, тонка и ванилия, намиращи се в базата на парфюма. Ароматът Shalimar е вдъхновен от любовта между индийски владетел и изключителната му съпруга Mumtaz – Mahal, за която той е построил Taj Mahal. Парфюмът Guerlain Shalimar влиза в залата на славата на Fifi през не далечната 1989г., когато печели своето признание.

След толкова много дамски предложения на неустоими бестселъри е време да обявим и кои са най-продаваните и разпознаваеми мъжки аромати. Без съмнение един от тях е Dolce & Gabbana The One, който е един от любимците на много мъже по света. Този мъжки парфюм е символ на елегантност, изтънченост и стил- перфектен аксесоар за сериозния мъж, който иска да покаже класа. Има го във варианти както на тоалетна, така и на парфюмна вода. Разликата можете да усетите сами, както в интензитета и аромата, така и в цвета на флакона. При парфюмната вода флаконът е с преливащ цвят от черно до прозрачно стъкло, докато тоалетната вода е само с прозрачен флакон.

Ако обичате да разнообразявате ароматите, които носите, можете да опитате всеки един от тези неустоими бестселъри. Без съмнение е, че ще Ви харесат. Ако не опитвате нови аромати, никога няма да знаете в кой точно ще се влюбите и ще откриете себе си.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment