Новите игри за Android таблети

Всички екипи създаващи нови иновации в технологичните продукти, намират време да отделят специално внимание на забавленията в тях. Игрите в таблети с Android ОС са едни от най-популярните и това се случва, защото масата от тях са безплатни или с безплатни пробни версии (възможно е и light). Когато устройството е мощно (процесор, РАМ памет и видео) почти няма ограничения и използването му като портативен лаптоп е почти на 100%. При някои модели дори изживяването с нова игра е по-вълнуващо заради сензорите, които допринасят за усещанията и възприятията на играча.

Някои от топ игрите, които в момента вълнуват всички притежатели на таблети и разбира се на операционната ОС Android ще подредим в следващите редове, но не по значимост и някакви статистик, а просто за да ги представим пред вас като ще се спрем на трите, които са ни впечатлили най-вече.

Royal Revolt Android gamesRoyal Revolt е с големина 246 мегабайта и е възможно веднага да я свалите от Google Play. Около 99% от оставилите вотове (рейтинг) потребители в софтуерния портал са я оценили положително. Тя е забавна и с 3D графика като се въплъщавате в млад принц, който се бори за царството си след смъртта на баща си и го брани от злите си лели и чичовци решили да му го отнемат. Общо за завладяване има 30 замъка като интуитивната и опростена лесна навигация е голям плюс и за потребителите, които тепърва се запознават с начина на работа на тези устройства.

Panda Run HD също е занимателна и с перфектна графика 3D игра, в която се управлява мечето, което се движи доста бързо. В някои нива се събират диаманти и от време на време е нужно то да скача, за да преминава през препятствията, но това е и вълнуващото в играта за таблети. С помощта на сензорите се управлява елементарно като само при завиване по „пътечките“ се използва пръст за навигация наляво или надясно. Тя не е с огромни изисквания към устройството, така че тръгва и на Android телефони, които не са с особено бърз процесор и голяма РАМ памет. Играта е безплатна и също може да бъде изтеглена от магазина на Google.

Temple Run 2 е подобна на представената предишна занимателна игра, но с много повече вълнения и интрига в различните ситуации. Геймплея е уникален особено за подобни устройства, което беше немислимо до преди година-две. Уникална 3D графика и много изчистен бекграунд като цяло в играта, ще ви накара да играете ниво след ниво. За всички непосветени, които не са играли първата част това е игра на живот и смърт (буквално). Бягаш през препятствия, които никога не свършват и целта е да останеш жив накрая. Предизвикателство е да събирате монети докато бягате, да прескачате камъни, да минавате под мостове и всичко това докато огромна горила ви диша във врата, която при най-малката ви грешка слага край на живота ви.

Всички игри за Android OS и за таблети изброени и описани до тук заслужават истинско внимание като първата и третата представена са едни от най-теглените в момента от Google Play. Изтеглянето изпробването им ще ви отнеме само няколко минути, които се надяваме да прекарате приятно.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment