Научете iPhone 7 да плува с вас

Тази година Apple изкачиха своите смартфони на още по-високо ниво и създадоха новия iPhone 7 с фабрична устойчивост към влага и прах. Това обаче далеч не е достатъчно за онези от вас, които обичат екстремните преживявания или работят в необичайни условия. Тази статия е за всички любители на водните и снежните спортове, както и за запалените риболовци и планинарите, които не се боят от дъжд, прахоляк и кал.

Факт е, че iPhone 7 може да издържи на малко пот при тренировка или на няколко пръски дъжд, докато се скриете на сушина. Няма шанс да не го повредите обаче, ако сте с него, докато карате ски и сноуборд, докато плувате в морето или докато влизате в язовира. За да сте спокойни за любимия си телефон, ви е нужна специална защита, която ще го направи недосегаем за водата.

Водоустойчив калъф за iPhone 7 – това е аксесоарът, който ще улесни почивката ви и ще направи хобито ви далеч по-приятно. Повечето модели не пречат на работата по дисплея, така че ще можете да правите снимки, да сърфирате и поствате направо през калъфа. На пазара съществуват няколко основни вида, между които можете да избирате. Всички те са изработени от здрав и непропусклив полимер и се затварят херметически, за да не допуснат и частица влага към телефона ви. Различават се обаче по редица други характеристики.

Най-ниският клас водоустойчиви калъфи за iPhone 7 приличат на полиетиленови пликчета, в които да пъхнете смартфона си. Разбира се, затварянето е стабилно и често е подсилено с велкро закопчаване. Обикновено имат връзка, чрез която можете да закачите калъфа на врата си, за да не ви пречи, а и да е винаги подръка. Имайте предвид, че тези калъфи наистина издържат под вода, но максималната дълбочина е метър-два, а максималното време на престой – 30 минути. За повече производителите не гарантират. Въпреки това са идеални за сърфисти, плувци, скиори, сноубордисти и т.н. Някои от моделите са създадени така, че да плават над водата и да държат смартфона на възможно най-сигурното място.

Най-добрия водоустойчив кейс за iPhone 7
Най-добрия водоустойчив кейс за iPhone 7

Следващият клас водоустойчиви калъфи за iPhone 7 са по-приятни като дизайн, макар че по същина отново представляват пликчета със специална система за херметическо затваряне. Обикновено са сертифицирани с IP68 протокол, което означава, че можете да ги потопите до 10 метра дълбочина. Те са добър вариант за гмуркачите, както и за онези от вас, които искат да са абсолютно сигурни в безопасността на смартфона.

Вероятно най-атрактивен е т. нар. ударо- и водоустойчив кейс за iPhone 7 със спийкър. На практика това е пластмасова кутия, в която да сложите смартфона и да го затворите плътно. Така няма да се притеснявате за него по никакъв повод – няма да се повреди нито във вода, нито при изпускане, нито при натиск. С него е трудно да се гмурнете, тъй като изплува на повърхността, но пък е снабден с водоустойчив говорител, по който през цялото време може да звучи музиката от личния ви плейлист. Макар и грубоват на вид, този кейс е изключително надежден и подходящ за онези от вас, които не искат излишни притеснения и обожават да слушат музика, докато се наслаждават на любимия си спорт.

Препоръчваме ви когато решите да се снабдите с водоустойчив калъф за iPhone 7, да залагате само на доказани търговци, които ще ви доставят оригинални стоки с гарантирано качество. Един от тях е Маровски.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment