Най-важните козметични уреди и продукти за всеки СПА център

Как да определите кои са най-важните консумативи и козметични уреди за вашия козметичен СПА център?
В началото е добре да се насочите само върху нещата, които ще ви бъдат от полза за вашия бизнес, без да се излагате на ненужни рискове. Важно е да определите какви услуги и процедури ще предлагате и спрямо тях да закупите нужните професионални козметични уреди и козметика.
Тук ви предлагаме да видите списък от най-важните неща за всеки СПА център.

Какви услуги ще предоставяте?
Както вече казахме, най-логично е да решите какви козметични процедури ще предлага вашия СПА център. Масаж? Педикюр? Процедури за лице? След като сте си отговорили на този въпрос вече по-лесно ще се ориентирате, какви са необходимите ви уреди и консумативи. Започнете с най-важните от тях, които задължително трябва да имате, за да започнете работа. След това постепенно можете да разширите кръга от неща, които бихте желали да имате и е хубаво, но не и задължително.

Най-важните козметични уреди и продукти за всеки СПА център

Основни СПА пособия
Има някой основни козметични уреди, от които всеки СПА център се нуждае. Това са всички професионални козметични уреди за лице, за епилация, за масажи, за микродермоабразио и други според процедурите и услугите, които се предлагат. Ако сте наистина начинаещи можете да откриете голямо разнообразие от козметични продукти на http://beautyforce.bg/уреди, които безспорно всеки добър център трябва да притежава.
Също така продукти свързани с добрата хигиена и поддръжка, които ще гарантират чистота и безопасността не бива да се подценяват. Тези средства няма как да ги прескочите или да не притежавате.
Други консумативи, които ще са ви нужни са спа кърпи, чаршафи, ленти за кола маска, гъби и други. Те ще са ви необходими всеки ден. За това е добра идея да си създадете списък с доставки и да го попълвате редовно. Много от тези консумативи са еднократни и ще трябва да се запасявате с тях регулярно.
Друга наличност включва: масажни масла и лосиони за лице, скраб и кола маска консумативи, както и всякакви принадлежности необходими за педикюр и други.
Екстри, но все още са от първа необходимост включват неща като консумативи за ароматерапия, музика, декори и други.
Естествено ще са ви необходими и скъпоструващи артикули, като масажни легла, спа столове и перални станции, но това са неща, които вие ще закупите еднократно или от време на време.
За да водите някаква инвентаризация и да знаете, кое в кой момент се налага да купите е добре да си направите във вашия компютър електронна таблица. С нейна помощ ще може лесно и бързо да правите поръчките, когато се налага да купите много неща едновременно.

Не усложнявайте нещата в началото, но и не икономисвайте
Прегледайте вашия списък с необходимите ви неща, макар че той ще се промени във времето. Не забравяйте да се уверите, че в склада ви винаги имате продукти необходими за почистването и канализацията, защото от тези неща не бива да икономисвате.
Избирайте винаги продукти за еднократна употреба, защото те са с по-високо качество и ако не са вашите клиенти ще забележат това.
Ако имате връзка с други собственици или управители на СПА центрове, питайте ги за съвет и за важните консумативи професионални козметични уреди в един такъв център? Какви са техните предложения? Какви грешки се допускат при създаването на СПА център? Отговорите на тези въпроси ще получите правейки го, но не пречи да извлечете информация от хора, които вече са се сблъсквали с този проблем и така ще имате възможност да избегнете много грешки и излишни разходи.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment