Най- новите парфюми през 2016 година.

Всяка година трепетно очакваме новите парфюмни звезди, които ще изгреят на пазара и ще ни зарадват. И тази година е правим изключение и трепетно следим парфюмните новости, които ни очакват, за да се стремим да опитаме от най- страхотните нови и дръзки аромати, които парфюмерийната индустрия ще ни предложи това лято. Дали ще улучат парфюмерийните къщи нашия вкус са аромати или ще се разминем тотално в предпочитанията си? Все още не знам, но въпреки всичко нямам търпение да разбера. Тук в тази статия ще Ви представя най- новите мъжки и дамски парфюми, които очакваме да изгреят на пазара тази година.

Ето и очакваната селекция:

Burberry Mr. Burberry – Този парфюм се очаква да стъпи на пазара през Април 2016 година. С нетърпение очаквахме марката парфюми Burberry да създадат този страхотен мъжки аромат. Той е новата версия на парфюма My Burberry, създаден през 2014 година. Създател на този невероятен, динамичен аромат е Francis Kurkdjan, който е основат един страхотен дървено- билков аромат. Вдъхновен от британската парфюмерия, създателят е посветил този парфюм на динамичния, успешен млад мъж.

Thierry Mugler A*Men Pure Tonka – Този страхотен мъжки парфюм стъпва на пазара на парфюмерията през Февруари тази година. Както подсказва заглавието, парфюмът е базиран на основната си съставка, а именно бобчета Тонка. Този аромат е версия на класическия A*Men, който марката е произвела през 1996 година. Обявен е за ориенталски аромат, който съдържа в състава си бобчета Тонка, лавандула, ароматно кафе и нежна ванилия.

Hugo Woman Extreme – Този аромат е създаден в началото на 2016 година. Този нов дамски аромат е еквивалентен на мъжкия Hugo Extreme. Оригиналният вариант на този парфюм е създадем пред 1997 година и е лансиран на пазара. Този страхотен парфюм е с невероятна ориенталска основа, която подчертава най- красивите черти на всяка жена. Очаква се букетът от жасмин и бели цветя да оставят следа в мислите на всяка жена. Марката предлага страхотна качествена парфюмерия, на която разчитат стотици хора по света. А защо този нов аромат да не е най- новият световен хит сред дамските парфюми?

Davidoff Cool Exotic Summer for men – Очаква се този страхотен аромат да е новият хит това лято сред мъжките парфюми и да бъде достъпен на пазара в началото на лятото на 2016 година. Марката Davidoff правят страхотни свежи летни аромати, които са вдъхновени от морската вода, чистотата и бриза на морския плаж. Оригиналното издание Davidoff Cool Water е създадено през далечната 1988 година и все още е един от най- продаваните мъжки летни парфюми на пазара. Композицията на Davidoff Cool Exotic Summer for men започва с връхни нотки на мандарина, обогатени от ухания на хвойна, босилек и страхотен градински чай. Свежа мента в сърцевината, проправя път на дървесната, което я превръща в мъжествена основа.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment