Най-новите модели ховърборди!

Ховърборди майка! Онлайн магазини

Ховърборди майка!

След големия “бум” на атрактивните самобалансиращи скутери в България навлязоха и нови модели, които са още по-впечатляващи от старите. Нека Ви представим няколко модела от семейството на ховърбордите, които показаха напълно нов начин за предвижване, а именно баланса. Ето ги и тях:

SMART EVO

Този модел е с оригинална литиево – йонна батерия Samsung, която лесно може да се сменя за по-голямо удобство. Освен това има дисплей, който показва състоянието на батерията, температурата и свързаността към bluetooth. Ако искате да слушате музика докато карате, или просто да си пуснете готино тракче почивайки си, можете да го направите като свържете телефона си с ховърборда. Пренася се лесно с дръжката, която е монтирана в средата на скутера.

SMART TRON

Вдъхновен от филма “Tron”, този ховърборд притежава светлинни ефекти, които го правят изключително атрактивен и интересен. Също с оригинална литиево – йонна батерия Samsung. Този модел има Bluetooth Saund System, която му позволява да се свързва с мобилен телефон. Модерен и изключително стилен, подходящ за всички фенове на лазерни светлини.

hovershop.bg

SMART HUMMER

Този модел е един от най-стабилните, гумите му са с дълбоки грайфери, което му позволява да се движи по неравни повърхности. Освен това имате възможността да го включвате и изключвате с помощта на дистанционно и по този начин да пестите батерията му. Този ховърборд също е с оригинална литиево – йонна батерия Samsung и Bluetooth Saund System.

SMART XXL 2.0

Ако искате нещо разчупено, с интересна визия, която си личи от разстояние, това е скутерът за Вас. SMART XXL е с масивни гуми, изключително стабилен и подходящ за разходки по неравни терени.
Има си дистанционно и Bluetooth Sound System както SMART HUMMER. Батерията му е оригинална литиево – йонна Samsung, както на всички посочени.

Smart Ufo

Този модел също има Bluetooth Sound System, която се свързва с Вашия телефон за да слушате музика. Също така, получавате Smart Ufo с дистанционно за управление, което спомага за пестенето на батерията. Дизайнът му е стилен и интересен, а самият скутер е удобен за управление.

Smart Go

Ако имате желание да си вземете ховърборд, но чувствате неудобство, от това че нямате къде да си сложите ръцете докато карате, вземете си Smart Go. Практичен и удобен, той ще Ви осигури приятни разходки и положителни следобеди. Батерията му е оригинална литиево-йонна и издръжлива. Вероятно сте виждали този модел по пешеходните алеи.

HoverKart

Атрактивен аксесоар, който ще превърне Вашия ховърборд в състезателна количка, която се управлява лесно и удобно. Монтира се с лекота и имате възможност да го свалите по всяко време. Можете да го откриете с пластмасова или метална конструкция. Особено подходящ за деца и подрастващи, а и не само.

Манията по ховърбордите продължава да се разпространява по света и в България. Възползвайте се и разгледайте най-новите ховърборди на сайта на HOVERSHOP.bg. Станете част от голямото семейство на ховърбордите и превърнете баланса в приключение.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment