Кой тип плочки са най-подходящи за подово покритие

Плочки за баня Дом и семейство

Плочките са едно от най-практичните решения, когато търсим подходящ вид покритие за пода на дома си. Те по един или друг начин могат да се впишат във всяка стая, да намерят място във всеки дом и да облекчат ежедневието на всеки човек.

И тъй като се предлагат под най-различни форми, за нас може да е понякога малко трудно да изберем най-подходящия продукт, който да инсталираме в дома си.

Като цяло, има значение и в коя стая или помещение се поставят плочките, но най-важното от всичко е да бъдат поставени от човек с опит и без да се икономисва от материали.

Кой тип плочки са най-подходящи за подово покритие

Плочки за баня

Като най-добри за инсталиране на пода се считат плочките от гранитогрес. Те се отличават със здравина, която е немислима за който и да било друг вид плочки, а напоследък се предлага и все по-голямо разнообразие от цветове, форми и текстури.

Плочките от гранитогрес са наистина много здрави и могат да устоят на практика на почти всичко, стига разбира се да са монтирани със здрава и стабилна основа.

Те са подходящи както за дневни стаи, така и за бани, тоалетни, коридори и дори за поставяне в спалнята, стига да се използват в подходящите цветове и в съчетание с подходящия тип обзавеждане.

Гранитогресът е идеален за открити пространства

Ако търсите плочки, които да поставите на откритата тераса, в двора или на верандата, можете да използвате гранитогрес, при това без ни най-малко да се тревожите за това колко са здрави и надеждни.

Плочките от гранитогрес могат да издържат на изключително големи температурни амплитуди, независимо дали термометрите навън показват +40 или -20 градуса. Те не се повреждат от вода, сняг и силно слънце.

Плочките от гранитогрес са най-устойчиви на износване

Много често експертите в областта на строително-ремонтните дейности описват плочките от гранитогрес като вечни.

Разбира се, едва ли нещо е наистина вечно, но все пак е важно да се каже, че ако поддържате фугите, със сигурност плочките ще издържат до тогава, докато сами не решите да ги смените.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment