Надуваеми батути – защо децата ги обичат?

детски надуваеми батути Дом и семейство

Надуваемите батути са изключително забавно детско оборудване, които можете спокойно да разположите в задния двор. Само си представете колко ще се радват гостите ви, ако има надуваем батут, който ще ги забавлява през цялото време. Тези детски батути могат лесно да бъдат отдавани под наем, бързо да надуват и да се спихват. Все пак, най-доброто от всичко е, че те осигуряват забавни моменти за хората от всички възрасти. Стъпили веднъж върху тях, всеки ще се превърне отново в палаво дете.

Както казва заглавието, надуваеми батути могат да бъдат водни атракциони, които се използват предимно като плаващ тръмплин в басейн и надуваеми замъци, които са предназначени да бъдат използвани върху твърда повърхност.

Различни ли са надуваемите батути от обикновените?

Почти всичко е едно и също. Единственото различно е рамката на батута, която не е метална, като надуваемият плаващ батут е вързан с въже, за да се задържи на едно място, но все пак позволява движeние на вълните, които се образуват при скачане.
Друга голяма разлика е, че няма пружини. В надуваемите батути и за скачане се използват само въздушен матрак за предпазване от удар при скачане. Разбира се, на височината на отскок не може да се сравни с традиционния батут. А водния батут обикновено е с дръжки, стълба и подсилена основа за по-лесно и по-безопасно скачане. Можете да видите чудесни предложения за надуваеми батути в сайта на JerryKids.

Водните атракциони са много сходни с надуваемите батути, но с някои разлики.

• те използват подложка – докато надуваемите са предимно без подскачаща подложка, водните все още използват конвенционални подложки, заобиколени от надуваема тръба, която действа като рамка.
• обикновено са по-скъпи от надуваемите замъци

Как да подготвите батута за използване?

Първото нещо, което трябва да направите, е да си намерите добър и равен участък, например гладка трева. Не забравяйте, че не трябва да се слага на цимент, защото това само ще увеличи риска от увреждане или спукване на батута или удар на детето, което ще го ползва, ако падне. Погрижете се около батута да няма остри и твърди предмети, които биха наранили някое дете при по-силно отскачане.

На следващо място, положете го в хоризонтално положение, така ще се надуе равномерно и изглади горната част.
Втора стъпка за слагане на надуваемия батут е да има помпа или компресор за пълнене с въздух. Надуваемият батут ще бъде готов след около 3 часа или дори по-малко, така че отделете малко повече време да задържите вниманието на децата върху нещо друго.

Съобразете броят на децата, които ще скачат с размера на батута и указанията на производителя.

След като забавлението приключи, освободете внимателно целия въздух и сгънете внимателно, за да ви е лесно да го използвате и следващия път. Децата ще са безкрайно щастливи, а вие ще имате начин, с който да ги управлявате до следващото скачане на батута.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment