Начин на действие на анаболните стероиди

Не е тайна за научната част от обществото, че една от главните роли за развитието на мъжките екземпляри играят тестисите.
Този факт е доказан за първи път през далечната 1800 година, когато трансплантират тестиси от петел на кокошка.

Окончателните резултати оправдават очакванията на учените, участвали в експериментите – кокошката развива характеристиките на мъжкият екземпляр.
Повишава се нивото на тестостерон…
Именно и с тестостеронът е свързана появата на ерата на анаболи / стероиди.

Смело можем да заявим, че за първи път активно се повишава нивото на тестостерона по време на Втората световна война. Тогава немците извършват редица експерименти, използвайки стероиди на затворници с тестови цели. След като резултатите били впечатляващи, подобни вещества са давани на войниците, за да придобият повече мощ, агресивност и смелост.
С какво са полезни анаболите? С това, че предизвикват нарастване на мускулите, изчистват ненужните мазнини и придават релеф на тялото.
Не е тайна, че днес – през 2015 година, почти всеки втори активно спортуващ мъщ използва стероиди.

Благодарение на тях успяват да изваят невероятно тяло, тяло, което впечатляна всички наоколо.

Длъжни сме да споменем, че стероидите и анаболите имат и странични ефекти. Много е важно да се приемат правилно стероидите и типът вещества, подобряващи имунната система.

Друго важно нещо е, че ако смятате да приемате стероиди за добра мускулна маса, без да полагате необходимите тренировки в залата, то ефектът няма да бъде добър.

При дозирането чрез вещества, за които говорим по-горе, е важно да се спазват цикли. Повече подробности можете да получите от специалисти във фитнес залата, която посещавате. Достатъчно е да разпитате – гарантираме, че ще получите адекватни отговори.

И за финал – ако искате да изваяте перфектното тяло, то само с тренировки ще е трудно. Невъзможно е и само с вещества, стимулиращи мускулите. Трябва си постоянство, равномерно приемане на химикали и вещества и разумно действие във всеки един аспект

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment