На море на селото или в някой от големите курорти?

За да бъде една ваканция наистина добре прекарана, най-важното е да разчитате на спокойствие. Това не звучи като сложна задача, но що се отнася до черноморските ни курорти, то определено няма да Ви е така лесно да откриете някое тихо кътче. Наистина, край морския бряг у нас има изключително много и интересни места за посещение. Но за съжаление малко са онези, които биха могли да Ви осигурят покоя, от който имате нужда.

Ваканция край Созопол

Добре би било, ако можеше да съчетаете отдиха край морския бряг с тишината на някое красиво местенце. Но е и факт, че хората имат нужда от хора. Да се изолирате от всичко и всички не е най-доброто, което можете да направите. Така че, освен място където да релаксирате, изборът Ви на дестинация трябва да ви предложи и достатъчно забавления и срещи с нови хора. В случай че не Ви идва на ум място, където това би било възможно, то ние ще Ви дадем предложение. Село Равадиново е страхотно кътче, което ще успее да Ви предложи всички аспекти на добрата почивка. Селцето е тихо и спокойно, а и в околността има множество забележителности. Друго предимство е близостта му до оживения и много интересен курорт Созопол, така че когато имате нужда да се развихрите, то определено ще имате поле за изява. През останалото време пък Ваш подслон и убежище ще бъде Къща „Равадина”, Равадиново, която ще Ви осигури нужното спокойствие.

Чудната почивка в село Равадиново

Лятна ваканция, прекарана на село не звучи никак зле. Ще можете да се радвате на природата, на слънцето, на чистия въздух. А и село Равадиново има какво да Ви покаже. Много интересно е посещението на единствения по рода си замък в България, намиращ се тук. Той е построен в средновековен стил, има параклис и винарска изба. Няколко са природните резервати и защитените местности в околността. Има и любопитни крепости и руини, които също можете да посетите. Равадиново ще Ви покаже всички свои красиви кътчета с най-голямо удоволствие. А Вила „Равадина”, Созопол ще Ви гарантира комфортния престой.

Лятната ваканция може да бъде прекарана страхотно не само по познатите и нашумели курорти. Морската ваканция, прекарана на село може да превъзхожда много тази, прекарана в някой лъскав и луксозен курорт. Просто малкото китно селце ще Ви осигури нужното спокойствие и приятното прекарване на почивните дни!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment