На какво да обърнете внимание при наем на  хамали София със собсвен транспорт?

хамали софия, хамалски услуги софия, пренасяне на багаж Услуги

Желаете да се преместите в нова къща, вила или офис и ви е необходимо транспортирането на множество багаж, мебели и вещи? При всички случаи, ще имате нужда от услугите на квалифицирани хамали София с надежден камион. Днес това е изключително популярна услуга, но в опит да спестят пари, някои хора предпочитат да наемат хамали от една фирма и  кола за транспортиране от друга или да използват собствен транспорт, а понякога се обръщат към приятели с молба да вземат колата им назаем. Кой вариант е за предпочитане и дали не е по-добре да наемете хамали със собствен транспорт? – Нека разберем.

Плюсове и минуси на наемането на хамали със собствен транспорт

Да започнем с предимствата на наемането на кола с хамали Бг от една  фирма за хамалски услуги София:

  • Използване на професионални услуги от хамалска компания със значителен опит и доказана репутация.
  • Самата фирма носи отговорност за изправността на автомобилите си, а същевременно  и за безопасността на превозвания багаж и за спазване на сроковете за пренасяне.
  • Ако възникне повреда в колата, тогава служителите на компанията ще поемат разходите, като също ще обезщетят клиента за щети в случай на повреда на неговото имущество и ще платят неустойка за неспазване на сроковете.
  • Хамали София, винаги изпълняват работата с голям професионализъм, действат точно и бързо, защото имат общ опит и умения.
  • Организацията на транспорта отнема много по-малко време, ако клиентът се обърне за помощ към една компания за хамалски услуги. По-бързо се определят срокове, решават се спорове, оформя се необходимата документация.

Сега за минусите, които всъщност са много малко:

  • Ще трябва да платите както за работата на хамалите, така и за наема на транспорт по тарифата на избраната организация.
  •  Ако се обърнете към която и да е фирма за хамалски услуги София, съществува риск да срещнете безскрупулни служители и да платите допълнителни пари, без да получите услугата с подходящо качество.

За да не направите грешка с избора си, просто трябва внимателно да проучите офертите от различни фирми хамалски услуги, да прочетете рецензиите и не забравяйте да изготвите споразумение, преди да започнете сътрудничество с тях. В договора трябва ясно да се посочват услугите, които ще бъдат извършени и крайната цена.

Избор на кола за транспорт

Когато решавате коя кола ще превозва вещите ви, трябва да обърнете внимание на фактори като:

  • Общото състояние на машината – изправност, чистота, капацитет и др.
  • Оборудване – може да транспортирате товари, които изискват спазване на определен температурен режим, например свежи цветя, храна, полуготови продукти, лекарства или козметика.

Понякога възниква въпросът: струва ли си да си сътрудничим с хамалски фирми, използващи транспортни аутсорсинг услуги? По-скоро не, отколкото да. Много по-надеждно е да наемете кола от организация, която сама следи състоянието на своя автопарк. Именно това правят най-успешните фирми за хамалски услуги в София, готови да поемат пълна отговорност за качеството на извършената работа. Те предлагат гъвкави тарифи за плащане, често  провеждат промоции и предоставят отстъпки за редовни клиенти, така че в крайна сметка транспортът  при преместване с тяхна помощ е по-евтин и нивото на обслужване на хамали Бг ще бъде на ниво!

Image by: https://www.bayut.com/

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment