Мъжки блузи за всеки сезон

Дизайнерите всеки сезон представят нови колекции мъжки блузи, изработени от различни материали съобразени със сезона. Съществуват някои основни правила, които е необходимо да спазвате избирайки блуза. Някои от вас вероятно за запознати с тях, а други не, но въпреки това предлагаме всеки мъж да се запознае с фактите по–долу, за да обогати знанията си или просто да ги опресни.

 

Мъжки блузи за пролетта

Пролетния сезон винаги се свързва с новото начало, това може да бъде едно ново начало и за малко по консервативните мъже по отношение на облеклото. Блузите, които са изключително подходящи за пролетния сезон определено са в свежи цветове, които носят настроение. Дисбаланс тяло–ръкав, това е най–новия хит на пазара. Дисбалансът при блузите е следният:  материята от която е изработена блузата или по–точно  ръкавите е различна от материята, която покрива тялото. Цветовете също могат да бъдат различни, за още по–голям контраст. Материите са предимно памучни леки, съчетани с ликра.

Мъжки блузи за лятото

Да, лятото определено не е за блузи, имайки предвид температурите навън. Дори през нощта не е достатъчно хладно, за да се мисли за блуза, затова тук съветите са излишни.

Мъжки блузи за есента

Есента настъпва бавно почти неусетно и доста често ни сварва неподготвени. Мъжете обикновено са малко по–съобразителни от жените и винаги успяват да се сдобият с подходящи връхни дрехи, преди да са усетили студ. Мъжките блузи за есента са изработени от плътни материи, а цветовете са земни (тъмно зелен, тъмно син, оранжев, червен, бежов, кафяв дори черен). Дизайнът на есенните мъжки блузи тази година е изключително интересен – асиметричен.

Мъжки блузи за зимата

Заговорим  ли за зимата определено всеки се сеща за онези дни, когато навън е -10 градуса и духа смразяващ вятър. Блузите за този сезон винаги се изработват от естествени материи, като кашмир и вълна, за да затоплят тялото максимално в мразовитите дни. Цветовете също, като есенните са земни, но повечето мъже прибягват до класическото черно, което според модните критици се отчита, като грешка. Въпрос на вкус бихме казали ние.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment