Монтаж на Гипсокартон

ОИ СМЕ НИЕ

“Баш майсторите”  е строителна фирма с дългогодишен опит в областта на монтиране на гипсокартон,  дисперсионни и акрилни  бои, грундове, латекс, фасаген, емайли и лакове. Както показва името ни, екипът ни се състои от висококвалифицирани майстори и строителни инженери, доказали своя професионализъм и качествена работа в изпълнението на хиляди проекти в страната и чужбина.

 

КАКВО ИЗВЪРШВАМЕ

Предмет на дейност на строителната фирма “Баш майсторите”  е безвъздушното нанасяне на всякакви видове бои, грундове и защитни покрития. За да осъществим дейността си, ние разчитаме както на квалифициран персонал, така и на професионална техника от водещи в света производители на машини за безвъздушно извършване на посочените услуги. Използваме само висококачествени материали и консумативи, за да осигурим перфектно изпълнение и дълготраен резултат на всеки един проект.

Монтирането на гипсокартон чрез изграждане на конструкция

се използва в случай, че с гипсокартона трябва да се покрият стени и тавани с големи неравности или да се създаде кухина, в която да бъде скрито прокарването на различни инсталации – тръбни или електрически. Използването на конструкция за монтаж позволява лесен последващ ремонт, без да е необходимо къртене и разбиване на стени.

Монтирането на гипсокартон чрез лепене

се използва при облицовка на стени, при които има минимални неравности. Сред предимствата на монтажа на гипсокартон чрез ленене са не само бързината на работа и създаването на идеално гладка повърхност с по-нисък разход, в сравнение с използването на конструкция, но и възможността от максимално запазване на площта на жилищните и работни помещения.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment