Модни тенденции 2016 с астролога Марги Паскалева


Накратко за автора и фен на Ефреа – Марги Паскалева

Представяме ви Маргарита Паскалева, астролог и верен фен на Efrea с нейната астрологична прогноза за модните тенденции за 2016 година.
Марги е родена и живее в София със семейството си. С полученото медицинско образование в Софийския университет тя дълги години работи в сферата на здравеопазването. През 2007 г. Марги се отдава на най-голямата си страст и любов – астрологията, която преди това изучава цели 18 години. През 2014 година издава първата си книга – „Астрология и професионална ориентация“, а през 2015 и следващата – „Хороскоп 2015 за всички зодиакални знаци“.

Даването на алтернатива и надежда на хората са смисъл на целия ѝ живот. Не спира да вярва в доброто и смята, че когато една врата се затвори, се отварят много други и то по-големи.
2016 година е под управлението на планетата Марс и в тази връзка най-модни са удобните и тип спортно-елегантни модели в облеклото на дамите, подчертаващи женствеността и сексапила.
Хитът на годината са всички нюанси на червения, гълъбовия и черния цвят.
Водещ е пънк стила – символ на желанието да се отхвърлят авторитетните и по-силните. В годината на Марс жените все по-често ще демонстрират своята независимост чрез облеклото, обличайки се предизвикателно или “по мъжки”. Но нека не е прекалено, тъй като това плаши болшинството мъже и все по-често твърде независимите жени се чувстват самотни. Желателно е нежният пол наблегне на удобството, женствеността и сексапила в облеклото и аксесоарите в ежедневието си.
Новите и смели решения също са интересни – асиметрични поли и рокли, плисета, кожени дрехи и кожа в съчетание с други платове, елегантни бродерии, флорални мотиви, съчетаване на крайно различни като състав платове, всякакви нестандартни и шокиращи модели дрехи, обувки и аксесоари.
Разбира се, невъзможно е да се ограничим само с червени или черни цветове. Меките и топли цветове внасят елегантност и стил през пролетта и лятото – рокли, поли и блузи с къдрички или бели якички от къси до най-дълги. Но основното и запомнящото се през годината са кожените дрехи и аксесоари. Пелерината е една изключително удобна, даваща свобода на движенията, която също е много актуална връхна дреха.
Модни са всякакви прически с обем, със заоблена форма, небрежно разрошени, тип момчешки, изразяващи индивидуалността на жената и лесно оформящи се. Като цветове, разбира се, най-модни са черните и червените коси във всякакви нюанси – от огнено червена, ягодово руса до медна. Няма да караме една заклета блондинка, разбира се, да промени цвета на косата си в черен, но тези, които се доближават като желание и усещане, могат да предприемат една промяна в цвета на косата си. Действа стимулиращо и зареждащо. При официални поводи по-актуални са прическите на кок, сплетени на плитка, вълнообразни или по-къдрави, както и крайно пригладени. Както се казва, на кой както му харесва, стига да е секси и неповторимо.

Камъните, които носят късмет тази година, са червените и черните – рубин, яспис, авантюрин, тюркоаз, оникс, меланит и пироп като разновидности на граната и всякакви други черни и червени камъни. Всички те зареждат с енергия и сила, повишават сексуалността и борбеността. Изграждат самоувереност у хората. Но силните и енергични личности не бива да носят дълго време бижута с такива камъни, защото могат да станат твърде възбудими, нервни и агресивни. Червеният авантюрин има силата да лекува репродуктивната система и оказва положително влияние върху мозъчната дейност – свързва се с коренната и пъпната чакри.
Виж още в блога на efrea.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment