Модни обувки за лято 2015

June 26, 2015 | Автор: | Публикувано в Мода

Дамските обувки са един от най-търсените стоки от нежния пол, особено в разгара на лятото. Всички жени са луди по модните кожени изделия. Вече освен класическите  офлайн магазини, все по-голям интерес има и към интернет шопинга. Най-малкото, защото при покупката на онлайн обувки, можете да върнете стоката, да  платите, когато получавате стоката и не на последно място да направите най-добрия избор, поради богатия асортимент на магазините.

Но, нека да не се отплесваме с други неща. Все пак сте в този сайт, за да прочетете какви са модните тенденции за настоящето лято и как да изберете най-хубавите дамски обувки.

  1. Обувки, декорирани с многоцветни или едноцветни пайети, също и различни видове цветя.

За да може да направите подходящия избор на дамски обувки за лятото, трябва честно да отговорите на въпроса как смятате да ги носите и къде ще ги носите. Ако имате желание да се разхождате с тях из градските тротоари или паркове, най-добре е да наблегнете на такива, които са възможно по прости, но същевременно и удобни и елегантни. Нали се досещате какво би могло да се случи, ако тръгнете да обикаляте по улиците с обувки на висок, иглен ток. Направо ще останете без крака и накрая ще се приберете боса. В зависимост от цвета на дрехите, трябва да изберете и обувките. Ако например имате елегантна бяла рокля, най-добрият избор на обувки ще бъде в същия цвят. В този случай едно красиво цвете, ще внесе допълнителен чар в обувката. Бялото особено ще се открои, ако току що сте се върнали от морето и имате шоколадов тен на кожата. Белите дрехи и обувки придават и доста свеж вид. Ако имате вечерно излизане, то тогава може да се спрете на семпли обувки, които са украсени с пайети или мъниста.

  1. Обувки с платформа.

Ако вашият ръст не е много, спокойно може да се купите подобни обувки. Най-добре стоят на жени с по-слаба фигура. Друг недостатък е, че бихте могли да загубите лесно своето равновесие. Не е зле, когато сте обули подобни обувки, да ходите по-внимателно. Като аксесоар може да има  различни панделки или голямо цвете. Хит в момента са обувките с инкрустирани камъни. Желателно е да търсите модели, които са с каишки, които се завързват около глезена, защото лесно може да си изкълчите крака.

  1. Дамски обувки, без ток или със съвсем малка платформа.

Купувайки такива обувки, може да си гарантирате, че винаги ще бъдете изящна и женствена. Те са много удобни за разходни. Краката няма да се уморяват, няма да чувствате тежест или подуване. В съчетание с панталон или елегантна пола, ще бъдете неутразима. Но, ако имате проблем с плоскостъпието /имате по-малка извивка на ходилото/ и си изкълчвате краката ходейки, обувките без никакво токче не са за предпочитане. В този случаи трябва да си вземете такива, които имат лека платформа или малко плоско токче.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.