Modnext – протектори за матраци, характеристики на противоалергичните протектори за матраци

Дом и семейство

Modnext – Стартирахме нашия бизнес в Германия през 2006 година. Взискателният немски клиент ни зададе посоката.Той ни показа, че детайлите са от значение, за това не пренебрегваме нито един: високо качество на материалите, производство по строго определени критерии и стандарти, перфектна комуникация с клиентите и не на последно място достъпни цени, защото вярваме и следваме идеята, че високото качество трябва да е достъпно за всеки!

Протекторите за матраци могат да служат за различни приложения. Много от протекторите за матраци на пазара ще бъдат подходящи за повече от една от тези функции, но някои определено са проектирани по начин, който дава приоритет на една или две функции пред останалите. Вашите приоритети трябва да ви помогнат да се насочите към точният за вас протектор за матрак, този, който ще ви създаде комфорта от който се нуждаете. Протекторите за матраци могат да бъдат памучни, хипоалергенни, противоалергични, водоустойчиви, непромокаеми.

Хипоалергенен протектор за матрак


Въпреки че това е основният фокус, който обхващаме в това ръководство, не всички покривала за матраци превръщат хипоалергенната функция в основната си фокус на продажба. Ако намаляването на излагането ви на акари и симптомите на алергия, които те причиняват, е вашият основен приоритет, тогава трябва да потърсите протектор за матрак, чиито акцент от неговата реклама е фокусиран върху неговите противоалергични качества.
Това означава протектор, който напълно затваря матрака и е плътно изтъкан – с други думи, той не може да бъде толкова порест, че малки прахови акари да могат да проникнат през тъканта. Повечето модели протектори за матраци, които подчертават устойчивостта на матрака от алергии, препоръчват да запирате матрака си веднъж седмично в гореща вода, така че трябва да обърнете внимание отново в подобора си на протектор за матрак дали позволява да бъде подложен на пране.
Водоустойчив протектор за матрак
За някои клиенти хипоалергенната характеристика на протектора за матрак е страничен бонус към основната цел: защита на матрака от разливи и други инциденти. Ако имате дете или куче, склонни да намокрят леглото, или несръчен член на семейството, който е склонен да разлива нещата с известна честота, това не трябва да означава, че трябва да оставите вашият матрак на разруха. Ето и решението той да бъде защитен, протектор за матрак, който е ефективно водоустойчив. По този начин удължавате живота на вашият матрак, той се запазва чист и не е необходимо да се сменя толкова често.

За някои по-хубави матраци, водоустойчивото покритие за матрак е важно, за да сте сигурни, че гаранцията ви остава валидна, така че ако това е основна грижа за вас, не забравяйте да потърсите протектор за матрак, проектирано да бъде водоустойчиво.

Устойчив на дървеници протектор за матрак


Дървениците се превърнаха в напаст в много градове през последните години. Те могат да направят вашите нощи нещастни и да съсипят цели комплекти хубави мебели. Можете да избегнете най-лошото нападение от дървеници с правилния протектор за матрак. Протектора за матрак, предназначен да помогне при дървеници, ще има много от същите характеристики като тези, проектирани като тези с противоалергични качества – това означава, че буквално ще капсулират изцяло матрака. Той остава защитен от дървеници и всякакви вредители .

Ето някои предимства, които трябва да имате предвид при протекторите за матраци.

Намаляване на петна


Първото предимство и една от основните причини хората да купуват протектори за матраци е да предпазват матрака си от петна. С включен протектор за матрак, вие предпазвате матрака си от разливи и потенциален растеж на плесен от разливане на вода върху него, която е попила дълбоко в матрака.

Ако случайно разлеете нещо върху протектора на матрака си, можете просто да го махнете и да го изперете, тъй като повечето от тях могат да бъдат поставени в обикновена пералня.

Ако искате да изпиете сутрешната си чаша кафе в леглото, докато гледате новините (и кой не е наред?), Ще искате тази допълнителна защита срещу петна.

Предотвратяване на алергии


Ако вие или членовете на вашето семейство се борите с алергии, определено ще искате да вземете протектор за матрак. Капакът ви поддържа по-здрави, като избягва контакт между акари, прах от животни и различни други алергени със самия матрак. Ако тези алергени попаднат върху покритието, покритието може да бъде премахнато и измито. Разбира се, освобождаването на матрака от алергени е по-трудно. Ще имате по-здравословен, по-добър сън като цяло с протектора за матрак.

Осигуряване на допълнителен комфорт


Някои латексни матраци също осигуряват допълнителен комфорт. Не че имате нужда от допълнителен комфорт, когато спите на латексен матрак или матрак с мемори пяна, тъй като те предлагат такъв удобен сън сами.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment