Модерните туники пролет/лято 2016

Една от най-удобните и предпочитани дрехи във всекидневието особено през по-прохладните месеци е туниката, но през 2016 тя се появява много категорично и през пролетно-летния сезон. Това е дрехата, която може да се комбинира по различни начини – с панталони, с дънки, с поли, с къси панталонки, с блузи и с различни топове.

Може би ще се изненадаш, че точно туниката е една от най-актуалните дамски дрехи през този сезон, която изпъква на модните подиуми с наистина оригинални хрумки от световните модни дизайнери.
Интересен момент е, че обикновено туниките са без яки, но съвременните интерпретации не винаги следват правилата.

Туники-ризи.
Туниките могат да бъдат много разнообразни, затова и са толкова харесвана дреха. Ако предпочиташ по-мъжкия стил може да заложиш на туники тип ризи, разбира се, женствеността ти отново ще бъде подчертана.

Овърсайз туники.
Идеята на туниката като цяло е да стои еднакво добре на всяка структура, но овърсайз туниките дават най-голяма свобода на движенията. С този тип туника се появяват и първите в историята манекенки. И докато някои дизайнери се обръщат към по-мъжкия стил, други се вглеждат в миналото.

Минималистичен стил.

Този стил скоро няма да напусне модните подиуми. Тези туники се отличават с много срязвания, ахроматични цветове и липса на всякакви декорации. Ако не харесваш ярките цветове и допълнителните украшения това е правилният избор за теб. Тези туники могат да се носят самостоятелно или да се комбинират с класически джинси.

Асиметрични туники.

Асиметричните линии са сред топ тенденциите при дамските дрехи през този сезон. Изглежда дизайнерите изобщо не са уморени от разнообразните линии, цепки и несъвместими цветове, така че спокойно може да експериментираш с оригинален външен вид.

Материи

Сезон пролет/лято 2016 се отличава с голямото разнообразие от материи и тяхното съчетание. Що се отнася до туниките това не е по-различно.

Дантелата със своето романтично докосване е също много силен елемент при туниките.

Съчетанието на различни материи, което е така модерно през сезон пролет/лято, не подминава и туниките.

Прочети повече

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment