Модерни цветове дамски дрехи за пролет/лято 2016

January 19, 2016 | Автор: | Публикувано в Мода, Онлайн магазини


Отдавна вече е ясно кои са модерните цветове в света на дамските тоалети за сезон пролет/лято 2016 година. Дойде време и Ефреа като български производител на дрехи  да те запознае с тях.

Една дума обединява всички актуални цветове през предстоящия сезон и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове ще бъдат модерни през топлите месеци на 2016. Тези нюанси в дамската мода целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти.

Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято 2016 трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободна да покажеш своята истинска същност, а за това могат да ти помогнат качествените дрехи от Ефреа.

Този сезон модните дизайнери са повлияни изцяло от света на изкуството, като оставят на заден план технологиите, търсеният ефект е спокойствие и душевен мир. Както и през сезон есен/зима и в предстоящите топли месеци продължава модната тенденция с обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства – доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.

Друго вдъхновение за световните модни дизайнери е контраста между забързаният град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации. Дрехите ти ще са в пълен синхрон със сезон пролет/лято 2016, напомнящи както за градската архитектура, така и за бягство на далечно и безлюдно място. По този начин модните дизайнери се опитват да те накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които те заобикалят. Не случайно много от дизайнерите са повлияни от художници като Пикасо, Анри Матис, Франк Стела и много други.

Унисекс палитрата продължава да бъде актуална и през сезон пролет/лято 2016. И при мъжките и при дамските дрехи вниманието е концентрирано върху живота, свободата да бъдеш себе си по твой неповторим начин.

“Пантон” отново представя десет основни цвята, с които ще се чувстваш в крак с последните модни тенденции през сезон пролет/лято 2016. Два нюанса изпъкват по-осезаемо, това са розов кварц и ведро синьо, наречено още “серенити”.

Розов кварц. Това е цветът, който носи в себе си чувство за спокойствие, но и за ново начало. Напомнящ пъпка на цвете, ведър залез в безгрижните пролетни и летни месеци.

Прасковено ехо. Модата обича оранжевото от много години и през 2016 това продължава да е така. Прасковеното ехо е цветът, излъчващ приятелство, топлина, достъпност.

Цвят Серенити / ведро синьо е оттенък на синьото, който пък е цветът на спокойствието. Това е нюансът, който подтиква към мечтателност. Не случайно е и сред топ цветовете на 2016 г.

Дълбоко синьо, напомнящо за морето, за бягство на по-романтично и релаксиращо място.

Цвят лютиче. Името на този цвят подсказва, че е оттенък на жълтото. Дизайнерите са създали перфектна симбиоза между жълтото и цветът горчица. Това прави този цвят контрастен на всички други тонове, защото създава усещане не толкова за обичайното спокойствие, колкото за игривост, веселба, щастливи слънчеви дни. Цветът лютиче се комбинира отлично с всички останали цветове, като дори им придава липсващата яркост и отличителност.

Виж цялата статия в блога на efrea.com

Comments are closed.