Модерни блузи за пролет лято 2016

Предстои да разгледаме какви са тенденциите при блузите през сезон пролет/лято 2016. Но освен това този път Ефреа ще ти покаже коя е най-правилната за теб блуза и как по най-добрият начин да я съчетаваш, така че да изглеждаш винаги перфектно.

Тенденциите при блузите са колкото разнообразни, толкова и класически и напълно в симбиоза с всичко останало, което се случва през този моден сезон.

Когато обаче се запознаеш с тенденциите трябва да си наясно кое ще ти седи добре и кое не, а това зависи най-вече от структурата на твоето тяло. Ефреа ще ти разкрие някои трикове, с които ще се чувстваш винаги стилна, привлекателна и модерна.

Блузата е дрехата, която присъства в гардероба на всяка жена. Това е дрехата, която се вписва чудесно, както в ежедневния, вечерния или аутфита на работещата жена. Освен това блузите и топовете перфектно се съчетават с поли, панталони, къси панталонки или дънки. Достатъчно е просто да избереш правилните за теб блуза или топ.

И така, нека разгледаме тенденциите при блузите и топовете през пролетно/летния сезон и обърнем внимание на това, което ще е най-подходящо за теб.

Блузи с голи рамене – безспорен хит през този сезон не само при блузите, но и при роклите, освен това една от най-сексапилните части в женското тяло са именно раменете.

Но не всеки може да си позволи да носи блузи с голи рамене.

– Ако си с голям ханш и тесни рамене трябва да привлечеш вниманието към горната част на тялото си. Блузите с голи рамене в този случай са перфектният избор за теб, защото те визуално разширяват раменете.

– Ако имаш широки рамене и торс и като цяло си по-пълна в горната част на тялото, то тогава трябва да отклониш вниманието именно от тази област. В този случай тези блузи само биха придали допълнителен обем в тази част на тялото.

Асиметричните блузи и топове са истински хит. Асиметрията може да бъде както в долната част, така и в горната. Диагоналите като цяло винаги са добър вариант, защото те създават впечатления за извивки, дори, когато те липсват. Блуза или топ с едно рамо са много добър избор ако нямаш добре изразена талия. Разбира се правият и по-свободен силует е най-подходящ.

Декорациите са сред топ тенденциите през сезон пролет/лято 2016. Бродерии, волани, панделки и каквото още се сетите – всичко е добре дошло. Декорациите освен, че са много актуални и са и много добър вариант за визуално постигане на определени ефекти свързани с твоята фигура. Като най-добра работа вършат ако раменете са ти по-тесни – заложи на блуза или топ с декорации върху ръкавите или деколтето и ще постигнеш страхотна симетрия.

– Ако си с по-широки рамене избягвай декорациите в тази зона, както и по-обемните бижута.

Прочети още в блога на efrea.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment