Мода в плочките за баня

Както във всяка сфера, така и в банята модата присъства и не е константна величина. За разлика от високо оборотните стоки, като дрехи, обувки всичко свързано с банята и цикъла на модните течения е по-бавен. Разбира се ако се интересувате активно от мода в банята бихте различили едни плочки за баня от преди година, две и тазгодишни. Текстурата, цветовата концепция, фризовете, материала, начина на изработка са индикатори по-които да разберем дали нещо е нов продукт или не.
Плочките за баня вече се правят по прецизно, има такива които са лазерно рязани и не е нужно слагане и попълване на фуги. Здравината вече също има други измерения. Високият клас плочки за баня са наистина уникално здрави за механична употреба и издръжливи във времето.
Разбира се като модно течения в последната година бихме отбелязали по свежите тонове, връщат се отново флоралните мотиви, макар и доста по-стилизирани.
При фризовете специфичното е, че ако искате да сте в крак с модното течение, хубаво е да бъдат в контраст със самите плочки, силно отличаващи се, но с обща цветова концепция.
При обзавеждането на банята също има промени и те за разлика от минали години, в които орнаментиката беше отличителен белег, то тази година изчистените форми са индикация, че обзавеждането на банята е в крак с модата.
Разбира се независимо от всичко най-важно е да гледаме практично на нещата, ако мислим че не можем да се справим с честото почистване на плочките за баня, е хубаво да заложим на гладките и тъмни плочки за баня, ако нямаме достатъчно пространство не залагайте на обемистите мебели за баня. Бъдете и практични и модерни.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment