MobiButik.bg – официален дистрибутор на Mercury Goospery

Употребата на мобилни телефони е нараснала в целия свят, особено в развиващите се страни, тази индустрия преживява изключителен растеж през последните години. Преди мобилния телефон, беше символ на висок статус в обществото, докато сега се възприема, като нещо от първа необходимост. Ръстът на потребителите на мобилни услуги, доведе до бърз растеж на бизнеса с мобилни телефони.
Сегашните устройства, не са обикновените клетъчни телефони с които бяхме свикнали; новите им, подобрени функции, значително увеличиха качеството и стойността им. С мобилния си телефон, сега можете да получите достъп до интернет, да поставите карта с памет за съхраняване на данни, да разговаряте чрез хендсфри, да го зареждате в колата и много други полезни възможности. Точно за това, пазарът на аксесоари за мобилни телефони, трябва да отговори на все по-нарастващите нужди на потребителя.
Аксесоарите за мобилен телефон могат да превърнат вашия смартфон в идеалния мобилен спътник. Като започнем от калъфите и стигнем до картите с памет и Bluetooth устройствата, MobiButik.bg предлага всички мобилни аксесоари, които да Ви помогнат, да получите дори повече от вашия мобилен телефон.
Mobibutik.bg е на пазара за мобилни аксесоари от няколко години. От началото на 2014 г. е дистрибутор на Mercury Corporation за България, марка, която за първи път е представена на родния пазар.
Mercury е корейски производител на аксесоари за мобилни телефони, който предлага основно калъфи и протектори. Техните продукти са популярни по цял свят и се отличават с качествени материали, прецизна изработка и стилни модели.
Освен продуктите на Mercury Goospery, в MobiButik.bg, всеки има възможност да направи своя избор от най-голям асортимент аксесоари за телефони и таблети. Както и да получи професионална консултация от нашите специалисти в сферата на технологиите и комуникациите, за да може да направи най – добрия избор и винаги да бъде с крак в модата.
Фирмата се занимава с дистрибуция и продажба на мобилни аксесоари за всички известни марки като: Samsung, Nokia, Motorola, LG, Sony, Alcatel, ZTE и др., познати на пазара, на всички любители на технологиите.
Всички клиенти на онлайн магазин Mobibutik ще открият разнообразни, стилни кожени и силиконови калъфи, които се отличават с качество и страхотен дизайн. В Мобибутик ще намерите всичко за да направите телефона си възможно най – функционален и практичен. Ето затова освен стилни калъфи, в магазина ще намерите и висококачествени батерии и зарядни, стойки за кола и слушалки, с които ще слушате музиката, която обичате дори и, когато сте в движение.
Основната цел е да дадем професионални съвети на нашите клиенти, и по този начин да им помогнем да направят най-добрият за тях избор, като им даваме професионални съвети в областта на най-новите технологии.
Ако тази статия е събудила интереса Ви, можете да ни посетите на адрес: www.mobibutik.bg. Ние ще се погрижим да получите всичко от което Вашия мобилен телефон се нуждае!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment