Млад български дизайнер – Петя Балева

Efrea.com е онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари. Ние сме също и български производител на дамска мода в размери от XS до 4XL или от 32 до 62 (EU). Марките, произведени в „Чудният свят на Ефреа“ са: Feylin, eiRis нашата делукс серия и Bound – младежки дрехи. Ние предлагаме голямо разнообразие от дамски рокли, палта, сака, костюми, поли, панталони, блузи, туники, спортни комплекти и още. При нас може да намерите и голямо разнообразие от бижута, шалове, дамски чанти и колани.

Nашата инициатива „Млад дизайнер”, дава шанс на амбициозни млади дизайнери да разработят свои модели заедно с нашия екип от професионалисти.

Ето как малко по малко искаме да превърнем тази рубрика в традиция –

Представяме ви Петя Балева, нашият нов „Млад дизайнер”.

Петя е родена в град Севлиево през 1993г. Завършила е Националната гимназия за Приложни изкуства “Св. Лука” , гр.София със специалност “Пространствен дизайн”.

В момента е IVти курс, специалност “Мода” в Национална художествена академия и тази година се дипломира. В момента Петя работи над дипломната си работа или с други думи Дипломна колекция.

Работата на Петя не се ограничава само до дрехи – тя се занимава професионално с аксесоари в концептуална посока и модна илюстрация.

Всъщност истинската страст на Петя се оказват бижутата. От година Петя и нейната колежка Виктория Динева стоят зад бранда “На изчезване” – това са авторски концептуални бижута от естествени материали, смесващи стари техники и алтернативни материали в частност гайки.

Пожелаваме на Петя много успехи в модния свят!

ВИЖ ОЩЕ от проектите с нейно участие…

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment