Матраци Dormeo

Dormeo (Дормео) е водеща марка продукти за сън в Централна и Източна Европа. Матраците Dormeo се произвеждат в Италия по най-новите световни технологии и отговарят на най-високите Европейски стандарти за качество. Всичко това гарантира отличен сън, пълноценна почивка и грижа за здравето. От стъпването си на българския пазар Dormeo не спира да се стреми не просто да предостави един перфектен продукт.

Матрак Дормео

Матраци Dormeo от Brava

Dormeo Мемори 2+12 – Модерни матраци с ядро от Хидролатекс (12 см.) и Мемори пяна (2 см.). Това е перфектният избор за спалнята. За разлика от обикновената пяна, клетките на високоеластичната Мемори пяна се свиват напълно при натиск и възстановяват по-бавно, но напълно, първоначалната си форма. Мемори пяната е и термочувствителна, при по-ниски температури е твърда, а при по-високи – омеква. Така матракът оптимално се адаптира към формата на тялото. Напрежението във врата и гръбначния стълб е максимално облекчено. Мемори пяната не позволява развитие на микроорганизми и прахови акари.

Dormeo Комфорт – Удобни матраци от Хидролатекс – висококачествена пяна от ново поколение, която гарантира комфортния сън. Има непроменящи се с времето еластични свойства и триизмерна клетъчна структура, която позволява висока проветривост. Ядрото от Хидролатекс реагира на тежестта на принципа на точковото адаптиране, така че тялото да е винаги в ергономична позиция. Защитава спящия от запарване. Хидролатексът не позволява образуване на микроорганизми и натрупване на прах.

Dormeo Ортопедик – Анатомични матраци на достъпна цена. Ядрото на матрака е от Елиосел – нов, свръх издръжлив и еластичен материал, чиято молекулярна структура осигурява точково адаптиране на тялото и позволява на матрака да диша. Перфектно се приспособява към формата на тялото, като едновременно е податлив на натиск и в същото време оказва отлична опора.

Дормео Талалай – Създаден с грижа за природата от висококачествен Талалай латекс. Технологично усъвършенстван материал от най-високо качество, латексът Талалай е оптимална комбинация от еластичност и гъвкавост, която осигурява правилна и естествена позиция на тялото. Структурата му гарантира перфектна проветривост – предпазва от запарване и образуване на микроорганизми. Материалът Талалай е изключително лек, но забележително издръжлив. Перфектното съчетание между нови технологии, грижа за здравето, дълготрайна инвестиция и лукс.

Дормео Рол-Ъп – Лесно преносим допълнителен матрак. Винаги с вас за максимално удобство!

Аксесоари за матраци

Протектори Dormeo – Протекторите за матраци Дормео са създадени като здравословно и практично средство за защита на матрака от замърсяване, протриване и захабяване.

Подматрачни рамки – Добрата подматрачна рамка гарантира напълно въздушната циркулация, за да предпазите матрака от натрупване на влага.

Възглавници

Dormeo предлага няколко вида възглавници, които съответстват на различни типове предпочитания и навици за сън. Всички възглавници са анатомични и ортопедични, осигуряват пълна релаксация на врата, раменете и гърба. Създадени са от висококачествени материали, които предпазват от алергии и образуване на микроорганизми.

Завивки

Завивките Dormeo са създадени като перфектната алтернатива за всички сезони. Те са изключително топли през зимата, а през пролетта и лятото осигуряват циркулация на въздуха и усещане за прохлада. Материалите, от които се произвеждат завивките Dormeo, гарантират максимален комфорт за спящия, така че тялото да не е подложено на претопляне или изстиване. Всички завивки са проветриви, не за държат влага, предпазват от появата на неприятни миризми. Изработени са с едно основно изискване – здравословна защита.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment