Маските за коса – разкрасяване на ново ниво

loreal-liss-ultimeМаските за коса за чудесен начин да се справим с много от проблемите с косата, тъй като повечето проблеми се появяват в следствие на неправилна грижа за косата. Маските помагат да се запази естественото овлажняване на косата, нейният блясък и обем. Ефектът от тях наистина е много добър и ще го забележите дори само след едно нанасяне на маска.

Понякога хората се объркват каква е разликата между балсамите и маските за коса. Лесно може да откриете разликата когато прочетете указанията за употреба, според които маските трябва да се оставят да действат за по-дълго време от обичайното.

Сериите на L’Oréal Professionnel предлагат най-различни маски за различните типове коса. Например маската за непокорна коса L’Orеal Professionnel Série Expert Liss Ultime е чудесен продукт за начупена, суха коса, която е трудна за оформяне. Това е много популярен продукт, особено при лошо време.

Как действа?

Маската използва технологиите Oil In, Polymer AR и Polytensium, които омекотяват и подхранват непокорната коса.

Технологията Oil In, която включва арганово масло и зехтин, подхранва косата и я прави по-лесна за оформяне.

Технологията Polymer AR включва защитен полимер, който осигурява защита от влага.

Технологията Polytensium придава блясък и дълготрайна гладкост на косата и я омекотява.

Как да получите повече от вашата маса за коса

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид когато нанасяте маска за коса. Те ще ви помогнат да получите повече ползи от вашата маска за коса.

1. Поддържайте топлина и влага
Старайте се да нанасяте маската докато се къпете, тъй като парата и топлината помагат на маската да проникне по-добре в косата и също така задържа влагата в нея. Ако нямате възможност да правите това, винаги носете шапка за къпане и след това увийте кърпа около главата си за известно време, за да запазите топлината и влагата.

2. Не нанасяйте твърде голямо количество
Не забравяйте да следвате инструкциите за количеството, което трябва да използвате. Нанасянето на повече маска не означава по-добри резултати. Само количеството, от което косата се нуждае ще се абсорбира от нея, останалото просто ще бъде изхабено.

3. Използвайте гребен
Срешете косата си след като сте нанесли маската на влажна (не мокра) коса, за да сте сигурни, че тя ще достигне до всеки косъм.

4. Релаксирайте
Бъдете спокойни, не бързайте, защото иначе няма да изпитате магията на маската върху косата си. Занимавайте се с дейности, които са ви приятни, като готвене или слушане на приятна музика, например. Запомнете, че колкото повече сте под стрес толкова по-малка е вероятността този продукт да подейства и е по-възможно да се сблъскате с проблеми с косата си. Те може да започнат да се появяват съвсем бавно със суха и изтощена коса, но постепенно могат да станат големи ако не им обръщате внимание. Скоро може да се сблъскате с косопад или сърбеж на скалпа.

Така че се успокойте, отделете време за себе си и ще видите разликата, която може да постигнете с маската за непокорна коса L’Orеal Professionnel Série Expert Liss Ultime.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment