Манчестър Юнайтед ще прегази Астън Вила

Манчестър Юнайтед посреща Астън Вила в последен двубой от 34-ия кръг на английската Висша лига. Червените дяволи са само на четири точки от това да подпечатат златните медали и сега им се открива отличен шанс да се доближат само на точка от тях. За целта, обаче ще трябва да се справят с борещия за оцеляване отбор на Астън Вила, който ще се опита да направи и невъзможното, за да измъкне нещо от визитата си на „Олд Трафорд”, което едва ли ще се случи. Видно от предложените в лицензирания букмейкър Bet365 коефициенти, се смята, че Астън Вила е почти невъзможно да спечелят тази среща, тъй като букмейкъра е дал крайно ниския коефициент от 1,25 за победа на домакините, което и ще се случи.

В последните няколко срещи обаче, само късмета спаси от загуба Манчестър Юнайтед в последния им двубой от Висшата лига срещу Уест Хям. Червените дяволи се представиха доста под очакванията срещу коравия отбор на “чуковете” и за малко това да им изиграе лоша шега, защото сериозно ги подцениха. От друга страна Астън Вила пък се намира в доста добра форма и в пет поредни срещи имат едва една загуба, а в последния си двубой може да се каже, че изпуснаха трите точки срещу Фулъм у дома. Освен това гостите могат да бъдат спокойни за 17-тото си място, тъй като основния им конкурент за него – Уигън загуби визитата си на Уест Хям в събота и сега могат да вдишат малко глътка въздух.

Манчестър Юнайтед ще преследват победата на всяка цена, за да не се налага да треперят до края на сезона, докато загубата за гостите няма да бъде фатална, предвид факта, че Уигън не спечели нищо от гостуването си на “чуковете” и като добавим сериозната разлика в класите, то домакинската победа на Юнайтед, е почти сигурна.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment