МАГАЗИНЪТ НА LOUIS VUITTON В СИНГАПУР

metalni-stylbi-magazin

Louis Vuitton е бранд, който държи на съвършените детайли и уникални дизайни – от обувките си до собствените си обекти.

„Louis Vuitton Island Maison“ е новият магазин в Marina Bay Sands Complex в Сингапур и има повече от впечатляваща визия. Неповторимият дизайн на сградата е дело на архитекта Moshe Safdie и дизайнера Рeter Marino, които са създали вълнуващи форми и линии на един от най-модерните магазини в света.

Освен фасадата, интериорът също е очарователен, като подовата настилка е изцяло от светло дърво, а отделните нива са свързани от метални стълби, отново с минималистичен дизайн. Много светлина и простор – това са двата елемента, на който са заложили творците в интериорния дизайн на обекта, който включва и ескалатори към долните нива.

magazin-metalni-stylbi-interior

Фасадата на сградата е изцяло стъклена с отличителна геометрична форма. 300 уникални стъклени панела са включени в дизайна на конструкцията, като са покрити със специална UV защита, за да се предпазят луксозните стоки в помещенията от вредната слънчева светлина.

Освен металните стълби, част от фантастичната конструкция са и дървените панели, допълващи естествената визия на обекта.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment