Лукс в дома ти. Кой произвежда спалното бельо на звездите?

За разлика от преди години когато нямаше възможност за голям избор, то вече луксозното спално бельо не е запазена марка само за спалните на богатите. Много производители предлагат продуктите си на пазара на достъпни цени. Прочетете по-надолу за някои от най-големите производители, чиито чаршафи, калъфки за възглавници и завивки се считат за пет звездни.

Frette
Тази италианска компанията произвежда луксозно спално бельо за най-добрите хотели в световен мащаб, луксозни океански лайнери и първокласни влакове. Специалистите във Frette използват френски и италиански платове, египетските и швейцарски памук, за да произведат модерно първокласно луксозно спално бельо за хора, които обичат да се поглезят с най-доброто. Frette линия бебешка линия и магазини в САЩ, Европа и Азия.

Bellino Fine Linens
Луксозното спално бельо е печатът на тази също италианска фирма. Техните изящни продукти имат шарена визия, специални бродирани детайли, ажурни граници и жакардови мотиви. Някои от продукти луксозно спално белью на Bellino Fine Linens са налични само със специална поръчка, но като цяло продуктите им могат да бъдат намерени по представители на фирмата по цял свят.

Anichini
Тази компания се гордее с производство на най-фин памук, кашмир и копринени платове от цял ​​свят, изработени в шалове, хвърля, тапицерии, възглавници, завеси, чаршафи, масово спално бельо и луксозно спално бельо. Техните мебели и аксесоари се изработват ръчно във Вермонт.

Peacock Alley
Peacock Alley произвежда красива класическа линия луксозно спално бельо от най-добрия египетски памук. Към произвежданите от фирмата традиционно бяло спално бельо се присъединиха и модели в очарователни пастелни цветове и оживени щампи. Продукти на Peacock Alley могат да бъдат закупени предимно в САЩ.

Pratesi
Италианска компания продавана по целия свят – произвежда луксозно спално бельо, масово спално бельо, одеяла, плажна мода, и бебешки облекла. Техните класически чаршафи, калъфки за възглавници и шалтета са подчертани с щампи и шарени ленти.

Yves Delorme
Yves Delorme е един от най-старите производители на текстил във Франция, след като стартира дейността си през 1845 година. Това е силно уважавана компания, отличаваща се с най-високо качество и внимание към всеки детайл, във всичките произвеждани колекции. Луксозните им линии спално бельо, изработени от египетски памук, вплетен в жакард и щедро бродиран, приветства в светилището на лукс и комфорт.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment